Share

Konspirasi : Apabila Christiano Ronaldo jadi pemain terbaik FIFA

Jadi keputusan pemain terbaik FIFA Ballon d'Or 2013 diumumkan - pemenangnya adalah CR7! Tahniah! Boleh tengok CR7 sebak dalam video bawah ni. Macam mana tak sebak, sebab penantian lama kot baru dapat menang. Last dia menang tahun 2008 semasa bermain dengan MAN U, lepas tu 5 tahun baru dia dapat balik



Jadi aku share status konspirasi ni di facebook tadi...



Semasa Spectacular 2014 yang lepas, Bill Rahn ada cakap yang Herbalife Branding diperkuat lagi dengan CR7 telah jadi duta Herbalife. Ditanya kenapa dia mahu ambil Herbalife, dia kata 'Apa yang Messi ambil, saya mesti ambil untuk jadi yang terbaik' WAHH gitu! Lagipun ahli keluarganya jugak merupakan salah seorang pengedar Herbalife di sana. Jadi ajelah dutanya kan


Konspirasi ke?

Takdenye konspirasi-konspirasi. Ada jugak yang kata Herbalife bayar FIFA untuk bagi award tu kat CR7. Gila kaya Herbalife kalau betul. haha. Anugerah ni merupakan anugerah terbesar dalam bidang bola sepak yang ditunggu-tunggu. Ditentukan oleh vote dari coach, media di seluruh dunia. Memang yang dapat tu mantap habislah


Terima kasih CR7

Hari ni pun, dapat banyak contact dari ahli-ahli sukan yang mahu start program dengan Herbalife. haha. Mentang-mentang CR7 menang ye tak? Terima kasih lah kepada Ronaldo walaupun dia tak baca sebab naikkan sale aku. haha. gumbira gitu

Korang yang nak start program untuk improve sport performance, calling-calling lah ye :)



pss : malam ni ada appointment dengan FITNESS satu team bola ni. jeng jeng jeng :)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)
 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW