Share

Salam Ramadhan dari joegrimjow

Akhirnya bulan Ramadhan tiba!

Pesta ibadah, bulan perbaiki diri, 30 hari menjadi manusia lebih baik!

Tahun ni agak special sambut bulan Ramadhan, sambut berdua dengan cik bini. Awal puasa ni balik ke kampung halaman dia di sungai petani, berpuasa 3-4 hari kat sini sebelum balik semula berpuasa di Kelantan. Antara kelebihan jadi 'bos sendiri' ni macam tulah kan. manfaatkan peluang sehabisnya!

Ramadhan ni, semoga aku dan korang sama-sama manfaatkan bulan ini untuk mengejar pahala lebih. Sama-samalah kita ambil kesempatan ini untuk perbaiki diri, dekatkan diri kita dengan sang pancipta. Harap-harap, segala amal kebajikan kita, diterimaNya

Salam Ramadhan dan selamat berpuasa dari kami :)



eh, ni gambar lama ni. hee

pss : esok kita publish entry panjaaaaaaaang

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

3 comments:

kueh bakar said...

selamat ramadhan joe...projek futsal jangan lupa update dan update...

futsal kalau ada tanah sendiri okey la...buat rubber la..jangan buat karpet.

lembah klang banyak futsal sewa kilang 20k, 30k sebulan - macam sport planet kajang. akhirnya tutup tak boleh cover kos..

oleh sebab futsal ni ramai main malam - maka idea ko pelbagaikan aktiviti kat 7f tu sangat baik..

gudluck boss

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@kueh bakar

nanti updata!

dah siap dah, siap rasmi semua dah.

Vildan said...

Joshua Pellicer loves women but he is also kind. He created a product related to dating and relationship. We love this dating guy as he is full of love.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW