Share

Dapat jemputan untuk #ChurpoutBukaPuasa

Tempoh hari ada BroFramestone tag pasal event buka puasa yang kiteorang anjurkan. Antara blogger-blogger. Memang satu memori yang indah dikenang. er... 2 ke 3 tahun yang lepas tak pasti. haha. Nampak sangat dah lama xjoin majlis-majlis buka puasa. Sibuk katakan (alasan je tu)

Jadi aku twit kat twitter nak tanya respon, kalau buat event buka puasa tu lagi macam mana? dan..... tak dapat sangat sambutan. haha. Kebetulan @churp2 ada buat majlis buka puasa dan kena buat task dia dulu baru buat jemputan, apa lagi isi je lah. Dan.................... dieorang pun bagi jemputan tu semalam :)



siapa yang dapat lagi jemputan? kita sama-sama jumpa la ya kat sana :)

Aku tengok Bijan Restaurant ni harga buffet dia RM 80 jugak. 2 jemputan, dah untung RM 160 kat situ. waha, thank u ya churp2 bagi jemputan ni. Sangat sesuailah dengan cheat day aku ni pada bulan Ramadhan ni, kita makan secukupnya kat sana nanti. hehehehe. Cheat day pertama aku hari tu, aku bayar so macam rugi tak makan banyak kan, semua nak amek, tapi ni dah di belanja, apa lagi kita pilih makanan yang berkhasiat je. jadi contoh gitu. nak goncang shake kat sana nanti. wahaha




Berbuka puasa tak seperti dulu

Ni aku specific buka puasa yang organised je la. Dulu aku rasa kebanyakan blogger join majlis buka puasa ni untuk rapatkan hubungan lagi - dari dunia maya ke dunia realiti - sebab tu dieorang join, tapi sekarang ni, susah sikit la sebab semua nak makan free je (macam aku la tu) dan tunggu jemput pihak restaurant suruh buat review baru bersungguh nak view. Sangat rindukan zaman-zaman beli makanan kat bazar Ramadhan, pastu buka puasa ramai-ramai. Macam dulu-dulu. heeee

Tahun ni nak buat lagi? jom la jom la

Okeh, tu saja bebelan di tengahari. Selamat berpuasa semua!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

7 comments:

Hidayah said...

Ada terbaca bro framestone dgn melastik bintang buat event buka puasa blogger kat shah alam .. potluck..

:)

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@Hidayah

bile2?

Faizal Pejay said...

Memang kenangan 3 tahun lepas tu

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@Faizal Pejay

yuppp, ada jugak kan

FarhanaDr said...

Okay. Itu 3 tahun yang lepas. 2010. Kenangan sangat. Walaupun ku tak mampu banyak berkata-kata. Haha. :p

Sekarang semua pun mesti dah banyak berubah. Kalau gather mesti ada yang bawa isteri, suami, anak-anak. Dan ku masih lagi bawa diri sendiri. Hehe. :p

Elsa Sakina said...

Puasa ni...

Singgasana Hotels & Resorts pilihan akomodasi terbaik di Indonesia | Singgasana Hotels & Resorts pilihan akomodasi S2Nano | Singgasana Hotels & Resorts pilihan akomodasi C-Command

Riana Bima said...

I have read so many articles on the topic of the blogger lovers
except this piece of writing is actually a nice paragraph, keep it
up.

My site - Review Perlindungan Asuransi Kesehatan Dengan Unit Link Commonwealth Life - Perlindungan Asuransi Kesehatan Dengan Unit Link Commonwealth Life

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW