Share

New iMac, New Bini


Alkisahnya beberapa hari lepas aku ke Penang dengan cik bini. Memang agak lama dah mencari new iMac yang mana kesudahannya memang cerita yang sad ending - takde stok. Dari PC Fair kat Mid Valley pun dieorang kata kena tempah, kat KB ni lagilah memang stok takde memanjang sampaikan dieorang kata kena tunggu bulan depan!

Bulan depan??

Jadi pergi ke Gurney tu saja-saja je lah takde plan pun nak beli new iMac yang orang kata slim-slim gitu. Haruslah slim kan sebab aku nak slim. ada kaitan yang sangat mesra disitu

Masuk kat Switch kat Gurney tu, tanya dieorang new iMac ada stok tak - yakin ni dia akan kata takde - perghh dia kata ada pulak. Cik bini siap angkat kening lagi 'haa, apa lagi belilah. Cari sangat ni dah jumpa dah ni belilah'

Tengok wallet memang takde duit sampai bleh bayar cash. Eh, lupa plak gaji Herbalife dah masuk (15hb hari tu lagi) jeng jeng jeng

Dalam hati - habis duittttt

Tapi nafsu buas berkata 'rilek bro, dapat bini baruuu ni!'

Dulu bergambar dengan cik bini



Sekarang dah ada bini baru! waha!!!



Review pasal New iMac ni? Nantilah tak 'check' sepenuhnya lagi. Dah check habis-habisan, nanti aku buat review eh. wahaha


pss : tengah cari orang KB nak buat extra income. anyone?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)
 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW