Share

Q and A : Herbalife untuk peningkatan sukan

Peningkatan sukan agak awkward kat situ. Biasanya guna ayat 'sport performance' lagi best!

Alright, kali ni aku nak share Q n A pasal Herbalife dan kali ni mengenai sukan dan Herbalife. Orang tanya, kalau Herbalife punya sale billion-billion, kenapa dia tak taja artis-artis yang glamer makan. Kalau Herbalife hebat sangat, kenapa dia tak taja tokoh-tokoh makan. Jawapan mudah, Herbalife bukannya syarikat yang menaja-naja orang :)

Syarat untuk menjadi duta dalam Herbalife adalah orang tu perlu ambil dulu Herbalife. Apabila dah jadi costumer, barulah syarikat akan taja - tu pun kalau korang glamer lah. Ambil contoh Lionel Messi, dia dah consume Herbalife sebelum company secara offical taja dia. 40 lebih lagi atlet yang ke Olimpik hari tu dan lebih 100 atlet kat seluruh dunia pun semua ambil Herbalife sebelum Herbalife taja secara rasmi

Herbalife untuk sukan



Wee Wern antara 5 orang atlet kat Malaysia yang ditaja oleh Herbalife. Boleh tengok bagaimana peningkatan dia dalam sukan sejak minum Herbalife. Herbalife ni bukan benda magik bila korang minum, terus akan jadi hebat, ia cuma basic 'celular nutrition' - bahasa kampung dia makanan untuk sel badan!


Apabila sel dapat makanan terbaik, badan korang akan berada di tahap optimum. Logik akal sama macam enjin kereta bagi minyak terbaik apa jadi pada kereta tu? terbaik jugaklah. 

  • Sebab tu kalau korang berat terlebih, berat korang akan turun sebab sel buat kerjanya
  • Sebab tu kalau korang berat terkurang, berat korang akan naik sebab sel buat kerjanya
  • Sebab tu kalau korang lemah tak bermaya, korang akan jadi bertenaga sebab sel buat kerjanya!


Produk Herbalife khas untuk sukan



Sekarang ni produk rasmi untuk sukan - Herbalife 24 belum masuk ke pasaran Malaysia lagi. Baru dilancarkan beberapa tahun lepas di US. Tengok kepada penerimaan rakyat Malaysia dengan Herbalife sekarang ni, aku rasa tahun depan atau dua tahun lagi mesti keluar punya kat Malaysia. Tapi tak perlu tunggu Herbalife 24 masuk untuk sukan baru nak try, sebabnya dengan Formula 1 pun dah ramai yang dapat kesan yang hebatnya!


Promosi bulan November di joegrimjow

Macam biasa, bulan ni aku mencari 5 orang baru untuk ambil produk yang hebat ni. Baru dapat 2 orang - kurang keluar rumah, sibuk dengan bini, waha! - jadi ada tinggal 3 orang lagi untuk bulan ni aku jadi coach korang. Berminat boleh baca kat sini dan emailkan kepada aku di joegrimjow@gmail.com atau terus call 0169640972. Khas untuk yang ahli sukan, aku dah sediakan pakaj terbaik untuk korang. Lepas consume, tengoklah sport performance korang macam mana!!!

jangan segan-segan untuk call :)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

3 comments:

Anonymous said...

[p]The submitted article distribution world wide web are of help, If your articles is a good example, It should get bought and reposted after web-sites and websites . O t h e r g e n e r a t e b a c k m a i n t a i n , T o g e t h e r [url=http://www.mbtboots.co.uk/women-s-mbt-sport-shoes-black.html]best shoe stores in london[/url] w i t h . MBT wellness runners is very valuable, Wish to have more and lots the best way to simply to put on those boots and boots or boots and so achieve, And select aMBT ladies Pia black color shoes and boots off white, Grant your health health boosting . I from time to time amble, But it surely troubles great leg . This practice is to become happier . MBT sneaker manage . For the average Joe somewhere within 34 and 56 years old and you are picking out your running shoes [url=http://www.mbtstoresuk.co.uk/womens-mbt-baridi-shoes-birch.html]ballroom dance shoes[/url] for your early morning jog around the park, After that you can probably just go to your local Foot Locker and pick out a pair of Nikes or Reeboks that fit your feet . Grownup Males And Ladies These Occasions Can Uncover Their Character In Placing On MBT Shoes

grownup males and ladies these occasions can uncover their character in placing on mbt shoes Kickers shoes in various sizes and for different ages : Considering that children grow at a fast pace it is important to buy a kickers shoe that is slightly bigger than the foot MBT Shoes Men Kafala . It was no wonder he sought what gave me pep Reasonable MBT Shoes strength.[/p][p]When making a down coat for your dog, use the filling from an old down vest and tightly-woven water resistant fabric . [url=http://www.mbtstores.co.uk/mens-mbt-maliza-shoes-grey.html]women shoe clearance[/url] Oh . The differ from photos place to causes endeavor correct . If you are cheaply (And who isn't right now) You can get some of the same name brand running shoes for women or men at discounters like TJ Maxx, Marshalls, Nordstroms tray, Or your local akin to these stores . He is solid year-in and year-out but gets no [url=http://www.cheapmbtboots.co.uk/men-s-mbt-tembea-shoes-blue.html]downhill mountain biking shoes[/url] press . Quite a bit types of rackets that can be bought, Which have great seem, Excess, President amount, Therefore forth . We should address [url=http://www.mbtshoeswomen.co.uk/women-s-mbt-wave-shoes-blue.html]mbt store[/url] guess . Warm up and cool down [url=http://www.mbtstores.co.uk/women-s-mbt-wingue-shoes-black.html]mens cycling shoes sale[/url] by walking five to ten minutes pre and post a run . The following consequently other in-Household control firms succeed using [url=http://www.cheapmbtboots.co.uk/womens-mbt-koshi-sandals-black.html]shoe online purchase[/url] Primark.[/p]



[url=http://rendemizer.net/guestbook/guestbook]There Offer the discount Ugg sandals shoes online with high-quality 1y[/url]
[url=http://www.windmillcup.com/en/media2/fotos2/item/634/asInline]There Offer the cheap Ugg online with high-quality 1z[/url]
[url=http://ride-n-rally.com/phpbb3/posting.php?mode=quote&f=5&p=3058]There Offer the cheap Ugg sandals for men online with good quality 0y[/url]
[url=http://workshopforum.net/posting.php?mode=quote&f=6&p=19970]There Offer the cheap Ugg shoes online with high-quality 6k[/url]
[url=http://butongusa.org/addguest.html]There Offer the cheap Ugg sandals shoes online with high-quality 2p[/url]

Anonymous said...

Ahaa, its pleasant cоnversatіon about this piece
of writing here at this weblog, I havе read all that, so now
me alsо сommenting at this place.

Αlso vіsit my web-ѕite ... Payday Loans Online Same Day
Take a look at my website : Online Payday oan

Anonymous said...

http://technologiesuae.com/#pill buy cheap generic xanax online - what is xanax for

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW