Share

Selamat datang Oktober!


Hari ni 1 Oktober. Semalam rasanya baru masuk 2012, dah Oktober 2012 dah! Cepat betul masa berlalu! Aku sorang je ke yang perasan benda ni atau memang korang pun perasan benda yang sama?

Banyak sangat aktiviti bulan Oktober ni, serius sangat banyak. Tadi tengah adjust schedule untuk bulan ni, serius macam tak sempat je nak buat semua. Kalaulah badan aku ni boleh dipotong 10 dan hantar masing-masing untuk buat tugasan yang pelbagai tu kan bagus! Tapi memang dah tak boleh buat, kena lah pandai2 agih tugas



Tengah bulan nanti ada vacation dari Herbalife. Perghh, vacation lagi! Tu yang best tu. Yang lagi best pasal vacation kali ni, all paid for gitu. Bersenang lenanglah aku nanti. Walaupun kerja sangat banyak, vacation harus diutamakan

Dannnnnn bulan 10 ni juga merupakan bulan terakhir sebagai orang bujang :)

excited!

Ok lah, harap-harap korang menempuhi bulan Oktober ini dengan senang lenang tanpa banyak sangat masalah. Doakan aku pun sama! Jom sama-sama kita wish kat Oktober - Selamat datang Oktober!!


pss : berada kat putrajaya 2 3 hari ni. jom jogging2 jom!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

0 comments:

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW