Share

#churpout2012 dan Samsung Smart TV

Misi utama untuk ke acara #churpout2012 adalah untuk dapatkan Samsung Smart TV. Semangat pergi tadi walaupun agak lewat sampai gara2 ada event Herbalife (kena utamakan dulu) dan sampai disana dalam pukul 6 macam tu.

terus ke booth celcom utk sertai acara dunk dunk apa ntah tapi....... kena terjun dalam air!!

Agak hampeh disitu sebab aku dengan pakaian kemeja dan berseluar jeans mmg sangat tidak sesuai untuk terjun-terjun ni. Niat hati nak cancel dah.... tapi tapi tapi hadiah utama Smart TV yang jadi idaman masih belum diperolehi memang memanggil2 aku untuk sertai.

haaa, apa lagi, terjun je lahhh

Malangnya tak dapat :( mungkin nasib tak bertuah, tapi boleh kerja kuat kumpul duit beli sendiri. kejap, klu beli sendiri mmg aku beli Apple punyalah, bukan samsung. hahaha

apa2 pun, tahniah kepada penganjur #churpout2012 ni. banyak dapat hadiah dari dieorng. paling best - pengalaman terjun dalam kolam :)


pss : tak sempat nak jumpa hanis zalikha :(

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

23 comments:

Jard The Great said...

LOL! sanggup tuuu..

FarhanaDr said...

Fuh.. Boleh dapat offer jadi model majalah "Manggis" ni.. Kekekeke.. :p

Matjoe said...

Cuba lagi derr

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@Jard The Great

sangguppp
tv punya pasal
haha

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@FarhanaDr

manggisss??
apakahh

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@Matjoe

yg basah2 lepas ni xmo cuba dah

EG said...

Best gila dapat pergi Churpout. Hahaha.

akuzle ayu said...

aww! seksi.. x bleh tgk neh..har3

jelly gamat luxor said...

wiiih keren sekali mas... semoga sukses ya

gadisBunga™ said...

sojuk wehhh!!!

Jelly Gamat Luxor said...

Selamat ya...
hebat..

pengobatan jantung koroner said...

sukses selalu ya ..

salam kenal ,,

jelly gamat luxor said...

waduh mas ko basah gituh..?

salam kenal ya..

Jelly Gamat said...

terima kasih artikelnya yang luar biasa ini ..
sering-sering mas kasih artikel untuk kebaikan situsnya juga...

Obat Alami Kencing Manis said...

web set yang menyenangkan ,,,, semoga hari mu indah gan

Obat Stroke said...


web set yang menyenangkan ,,,, semoga hari mu indah gan

Obat Maag Kronis Tradisional said...

web fun,,,, I hope your day beautiful gan

Obat Maag Kronis Tradisional said...

web fun,,,, I hope your day beautiful gan

Obat Asam Urat said...


Thnks Gan,,, Artikelnya Seru Abis,,,,,

obat stroke said...


Senang bisa mengunjungi web yang penuh dengan informasi ini ,,,, thnks gan

ichal rakot said...

maksih atas infonya,,gan sukses selalu.
http://obatuntukpenyakitstroke.blogspot.com/

salam kenal

Obat Penyakit said...

salam kenal gan
http://obatuntukpenyakitasma.blogspot.com/2013/11/obat-untuk-penyakit-asma.html

Widi Suningsih said...

boleh boleh saja.. yang mau basah basahan dengan saya siapa ayo???



Ramuan Herbal Untuk Maag Kronis
Obat Herbal Untuk Maag Kronis Ampuh

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW