Share

Herbalife University : 1st day di Hong Kong

Alhamdulillah, dah selamat sampai ke Hong Kong. Gigih update blog, nasib baik ada free wifi yang bersepah kat Hong Kong ni ditambah pulak apps untuk blogger ni user friendly pulak waktu-waktu camni, apa lagi update blog la kan?

1st day Herbalife University

Kali ni Herbalife University diadakan di Macau. Aku ambil pakej yang pergi jalan-jalan dulu, jadi bertolak agak awal. Bertolak dari KL tadi pukul 7 pagi dan sampai lebih kurang pukul 11 tadi. Sampai je terus dibawak berjalan-jalan ke beberapa tempat

Yang paling best adalah tempat makan!

Memang susah nak dapatkan makanan halal kat sini, ye lah muslim sangat minoriti. Tapi tadi travel agent tadi bawak ke komuniti Islam, siap ada masjid lagi dan makanan dia perghhh memang sangat sedap. Tak tahulah mungkin sebab lapar kot sbab tu sedap tu kot. :)

Sekarang ni otw balik ke hotel, layan gambar dan esok sambung jalan lagi kat area Hong Kong ni.

tak puas lagi ni!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

8 comments:

Gieyana said...

bestnyer..:-)

atty's said...

beshnya joe g hongkong.

♥fie yasmin♥ said...

oh my fren@my coach pon akan pg macau jugak minggu depan.. besla korang

-cinta soFiaSafiya- said...

owh jeles.....xdapat turut serta...

hahahahahahahha

btw, nampak bestt ja......

pengobatan kanker payudra said...

kapan yaaa aye bisa ke hongkong kaya agan....
hayalan tingkat tinggi nieh...

shazika said...

swonoknyer boleh gi macau...saya ni bila la agaknya ..lambat profress nyer...

Aspen @ MyLovelicious said...

ok...sengsara sekarang ok....kalau jumpa my beloved upline si comel Cristal kata akak menangis golek2 ok....

Hani said...

Teringat masa pergi HK 2 tahun lepas..bestt..:)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW