Share

Video Comeback dari Petronas yang super best

Apabila nak raya, mesti banyak iklan raya yang keluar. Aku ingat dulu masa budak-budak, mesti ternanti-nanti iklan raya yang best-best yang muncul dari kaca tv. Yang paling best dan aku rasa korang pasti setuju dengan aku, iklan raya dari Petronas

Lucu, bermakna, sedih dan macam-macam lagi dalam satu iklan 1-2 minit memang kena respek habis kat pengarah iklan tu. Seingat aku, arwah yasmin ahmadlah yang mempelopori iklan-iklan dari Petronas ni. Jadi, bila arwah dah meninggal, memang umphnya pun kurang. Iklan raya pun dah tak sebest dulu-dulu

Tapi tahun ni berbeza!

Petronas kembali dengan iklan raya berbentuk video pendek yang super ohsem. Boleh korang tengok kat bawah ni



Tak perlulah aku nak ulas lebih-lebih, korang tengok sendiri. bestkan video ni. Tengok pada jam 11 malam macam ni rasa lagilah menyanyat hati. Tak tahulah kalau aku tengok video ni kalau kat Sheffield dulu, mesti rasa nak balik punyalah. haha. Tahniah pada team production, semoga lebih banyak video iklan seumpama macam ni dihasilkan!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

7 comments:

Nur-nba said...

Terima kasih kerana berkongsi..

iena_mieyna ^^ said...

sebak...huhu

anyss said...

Assalamualaikum,
Biasanya...orang yg tak suka Malaysia tu, dia tak pernah keluar pi mana2...sbb tu semua benda tak kena je di mata dia. Kalau biasa keluar, tgk tempat org lain...10 hari je pi pun dah rindu sambal belacan ;)

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@Nur-nba

sama2
;)

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@iena_mieyna ^^

kannnn

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@anyss

yeahh, berjalanlah. sebab itu kita boleh hargai apa yang kita ada di tempat org yg tiada

Thevocabobcf said...

@ Nur-nba sama2 ;)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW