Share

Kucing paling happy di dunia

Ada satu page di facebook yang sangat aku suka. Peliharaan Kucing. Boleh klik untuk tengok. Himpunan gambar kucing yang serius entah dari mana dieorang ambik - tapi semua comel! Tengok gelagat kucing ni, boleh buat diri rasa tenang. wah wah, sentimental kau joe!

Ni aku amek beberapa keping dari page dieorang






Korang boleh klik like page dieorang untuk tengok kucing2 menarik setiap hari 

Kucing paling happy?

Terbaca cerita menarik kat yahoo berkenaan dengan satu video yang menjadi viral di Internet sekarang ni - kucing yang paling happy di dunia barangkali. ce tengok video kat bawah ni


Actually kalau korang tengok video kat atas ni, xde lah cute mana pun. Tak tahu kenapa boleh jadi viral. Mungkin sebab cerita disebaliknya kot. Kucing kat atas ni namanya Lil Bub. Kucing ni cacat, perma-kitten, maknanya Lil Bub ni takkan jadi kucing dewasa. Macam kita manusia ni manusia kecik lah. lebih kurang. Tapi yang bestnya pasal Lil Bub ni, walaupun dia cacat, tapi dia memilih untuk happy. hebat kuasa Dia ni kan. 

Bagi kita yang sempurna anggota ni, janganlah selalu bermuram durja, buat malu kat kucing je :)

Sesiapa yang ada instagram, boleh follow lil bub nak tengok gambar-gambar menarik dia. huh, aku follow terus!



Okeh, tu sahaja update ringkas. macam nak bela kucing la pulak sekarang ni. hohohoho!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

0 comments:

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW