Share

Design Wedding Card dah siap!

Ceh, design je pun, bukan kad betul!

Haha, inilah bila bersemangat, semua nak update ye tak? Rasanya 2 minggu lepas aku pergi dengan cik tunang satelkan hal kad kahwin ni. Buat kat tempat kat area KL, apa ntah nama tempat tu dah lupa tapi yang paling aku ingat kata cik tunang

'u kan minat lisa, lisa pun buat kat situ jugak kad kawin dieorang'

prappp, bijak betul cik tunang sorang ni pasang perangkap!

Tapi tempat tu aku rasa sangat ok. Pilihan banyak Harga pun berpatutanlah. Nantilah kalau dieorang bagi diskaun lebih aku buat review pasal company tu. haha. Sebelum aku pilih kedai tu, dah cari beberapa tempat kat Kelantan ni tapi yang biasa punya je lah ada. Cik Tunang pulak demand nak yang hard cover  apa ntah je, memang pilihan tu takde banyak sangat kat sini. Tup tup, pilih yang kedai tu je lah


Ini design je ni, maps tu kena betulkan dan ada beberapa perkara lagi aku kena betulkan dengan dieorang. 2 minggu nak siapkan design, hurm, agak lambat ye tak? Dah la deposit bagi separuh dah, macam ni punya lambat buat kerja. kalau tau lambat aku bagi RM 50 je deposit. wahaha. Apa-apa pun, syukurlah adik tu masih terima tempahan kami. Yang penting dah janji sebelum raya akan siap. ye lah, nak bagi kad masa rayalah paling senang ye tak?


Okeh, tu saja update ringkas dari aku. Nak tanya korang, biasa kad kawin ni bajet yang ok-ok berapa? walaupun dah buat dah, saja nak tanya pendapat pembaca blog ni yang super hebat :)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

13 comments:

KuNanGKuNanG said...

rajinnye design sendiri...lusa sy pun nk tempah kad kawin jg..he3 :)

Jard The Great said...

ku cuba zoom in kad tu nk tengok nama.. tp masih tak jelas! haha.

nurdani said...

kad tu cantik..suka tengok. simple tapi menarik.

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@KuNanGKuNanG

rajin la sangat design sendiri. haha. ni dieorg yg hantar design

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@Jard The Great

laaaa jard, xkan xtau lagi?

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@nurdani

yeaay

Farhani Mazlan said...

simple je and love the font :)

Sumayyah Nadhirah said...

jgn lupe jemput ;)

ika~~ said...

sy buat kad kwen kt kadkahwinku.com tmpt schawal buat kad.hehe.kad dh dpt.servis bgus n pling penting,kad murah!

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

2 mgu lepas??
perempuan yg ade skali kt alamanda tu ke??err~

nursarah puteri said...

nur najihah???. harap x salah tgk. huhu. sy nak kad kawen joe taw. mesti bagi!

Akulah Pak Lan said...

Dah nak kawen?

Tahniah la joe...

Fazrol said...

Dah nak kawin?
tahniah...

jgn lupa jemput.. ha ha ha..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW