Share

Nurul kahwin dengan President Team Herbalife

Tadi terbaca kat Beautifulnara yang Nurul dah selamat berkahwin dengan Ericc Depp, lelaki Perancis yang merupakan pengedar Herbalife berjaya. Memang sebelum ni dah jumpa beberapa kali dengan pasangan ni kat event-event besar mahupun kecik, alhamdulillah hari ni mereka berdua dah selamat berkahwin. Dan tahniah pada Nurul kerana telah mengislamkan dia. Semoga kedua pasangan ni diberi kekuatan untuk mengharungi tugas suami isteri dan yang paling penting mendapat keredhaan Dia




Ok ok, takde pasal aku nak cerita pasal gosip artis ni, nak cerita pasal Herbalife je ni :)

Hari tu ada president team dari Indonesia ada cerita cara nak jadi President team ni. Ada 4 semuanya
  • 1-Daftar ahli dan kahwin dengan seorang President Team
  • 2-Daftar ahli dan recruite seorang dan orang tu jadi president team kita juga jadi president team
  • 3-Daftar ahli dan recruite ramai orang dan bernasib baik ada orang yang kira recruite tu jadi president team
  • 4-Daftar ahli, ikut kelas, ikut event, jalankan tugas jadi seorang Herbalife distributor dan jadi president team



Actually cara pertama kedua dan ketiga tu kes-kes yang jarang berlaku, tapi tak mustahil boleh berlaku. Contohnya cara pertama tu - wah, Nurul dah jadi president team dah sekarang sebab kahwin dengan president team. waha! Ericc Depp merupakan President Team!




Biasalah tu, kuasa jodoh memang luar biasa ye tak. cara kedua dan ketiga pon ada jugak contohnya - tak mustahil ia berlaku. Dan yang keempat tu yang hampir 99% president team kat Herbalife gunakan cara tu. Korang nak gunakan cara mana pun terpulanglah, tapi nasihat aku, gunalah cara ke4 tu


Apa yang best jadi President Team?

Tahun lepas dalam 10k report yang Herbalife keluarkan, average income President Team Herbalife adalah 515,689 USD setahun. Kalau convert dah cecah sejuta lebih dah pendapat setahun tu. Tu yang best jadi President Team tu. Kat Malaysia ni setakat ni dah ada 9 dan bulan ni saja ada 2 orang lagi yang naik sebagai President Team. Herbalife kat Malaysia tengah growing gile, sebab tu jadi president team mudah je


Cabaran Gen H President Team pertama

Sekarang ni bagi yang muda-muda dalam Herbalife, semua berlumba nak jadi president Team pertama yang bawah 30 tahun. wahaha. Yang paling rapat setakat ni sepasang suami isteri, suami umur 24 tahun masih lagi belajar dan buat Herbalife part time dan isteri umo 23 tahun baru je buat full time beberapa bulan lepas. Adakah dia? ataupun orang lain? sama-sama kita nantikan. wahaha. mana tau aku dulu ke? kekeke

GET pun belum lagi joe oiiii. Tapi tak kisahlah, target aku nak jadi president team November 2013. aminn. tak jadi pertama pun asalkan jadi president team dah lebih dari memadai ye tak? Dan paling penting, jadi president team pertama yang buat bisnes di Kelantan. yee haaa!!


Mustahil ke nak jadi president team bawah 30 tahun dan income lebih sejuta setahun?

Tak mustahil dan memang proven. Kalau kat US tu, dah berlambak dah president team muda-muda. siap ada yang 20k lagi. Kat US lainlah kan sebab dah 31 tahun dah Herbalife kat sana, Malaysia coming soon, sebab baru 7 tahun, usia muda lagi Malaysia ni. So sesiapa yang nak buat Herbalife sekarang ni, sangat untunglah. Yang penting, follow system dan stay. 

Sebab tu sekarang ni aku selalu doakan agar ada yang dari kumpulan bawah 30 tahun ni jadi presiden team. tak kisahlah group sesiapa pun, yang penting ada wakil dari kami golongan muda yang jadi president team dulu. tu yang hebat Herbalife tu, kalau ko buat bisnes lain, nak doakan pesaing korang dalam bisnes, huh, memang tak nye. siap jeles lagi dengan kejayaan mereka tu kan? Herbalife ni terbalik. Sebabnya bila orang dah berjaya, ia akan motivasikan kita untuk move to next level. 

pakat-pakat doa supaya lebih ramai orang muda Islam yang berjaya ya


pss : Tips nak dapatkan jodoh? joinlah event2 Herbalife, mana tau jumpa jodoh. dah la comel-comel handsome-handsome, muda2 lagi dah fikir pasal masa depan. memang hebat lahh

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

8 comments:

gadisbunga said...

ok, nak komen pasal nurul - cantik la dia dalam gambar kawin tu. :D

Kella said...

mahal ke jadi ahli herbalife ni joe?

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

rm 98

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

sangt kan :)

Aspen @ MyLovelicious said...

Kalau gitu Joe...kita tunggu anak dorang 2 ni...pastu jadikan downline kita..muahahahhaa....

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@Aspen @ MyLovelicious

haha
kalau nak la

ace maxs said...

selamat sje yaaaa..buat kalian...semoga langgeng..

Hunny said...

Salam. Joe nk tanye ni... kalau kite ambil herbalife bkn ke kena minum air banyak? if berpuasa & sahur dgn F1F3 efektif tak herbalife kite tu sbb puasa tak boleh minum air banyak?

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW