Share

LIVE UPDATE : Sambut Birthday mak ke 64

Yeah, entry khas untuk adik beradik yang tak berada di rumah sekarang ni, sekarang ni tengah enjoy makan kek. wahaha. kek coklat pisang yang sangat sedap :)




Tapi tak celebrate kat mana pun, sebab mak tak larat nak keluar. Plan nak makan kat luar malam ni, tapi sebab dia tak berapa nak boleh jalan, celebrate kat rumah je lah. kat rumah pun best apa



Petang tadi pergi beli hadiah untuk mak kat KB Mall. Nak cari phone. Macam aku tanya kat entry ni kat facebook, terima kasih yang bagi idea akhirnya hp pilihan adalah

Samsung Galaxy Wonder!


Ok lah, nak sambung makan kek. Happy birthday umi ku sayang. Tahun ni bagi hadiah specel - menantu sorang! wahaha

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

11 comments:

Belalang hijau Perisik said...

henpon dan menantu... baik punya hadiah mak dapat tu~

Nur-Azam Shahdan said...

hadiah menantu tu paling cun! :D

Mat Gebu said...

Selamat hari lahir juga untuk Puan, moga diberi kesihatan, dipanjangkan usia dan diberkati Allah swt...

Rozuan Ismail said...

selamat hari lahir.wah hadiah fon tuh

EG said...

hadiah menantu the best. haha. semoga abg joe dan keluarga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki =)

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

Menantu tu yg plg bahagia tu

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

Sangat kan :)

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

Thx u :)

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

Kongsi adik beradik

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

Thx u :)

[z@ck] said...

kelas yoooouuu..hadiah menantu..ehehehehe..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW