Share

Harga Herbalife naik esok, apa perlu kita buat?

18hb April 2012, secara rasmi semua produk Herbalife akan naik 2.5% Ini termasuklah produk Inner dan Outer Herbalife - semua berlaku kenaikan 2.5% Untuk download harga terbaru Herbalife, boleh download kat sini. Jadi, 17hb adalah tarikh terakhir sebelum harga Herbalife naik

Kenapa naik?

Memang setiap 3 tahun sekali produk Herbalife akan naik harga. Dulu agak banyak jugak naik tapi kali ni hanya 2.5%. oklah tu. harga minyak naik, harga santan naik, harga gula pun naik, takkan harga Herbalife maintain saja kan? pelik bin ajaib jugak tu

Apa perlu buat?

Jadi, ada beberapa perkara yang kita perlu buat yang kat sini aku akan listkan kepada korang untuk menjadikan bisnes korang lagi untung



1) Yang belum memulakan produk

Bagi yang belum memulakan produk, tapi masih ragu-ragu untuk memulakannya, SEKARANG adalah masa yang terbaik untuk korang beli Herbalife. Macam mana nak beli, call joe - 0169640972 Tak payah risau Herbalife ni jadi ke tak sebab ada 30 days money guarentee, tak puas hati, boleh pulang balik. rugi apa kan? dan bila korang tengok orang sekeliling korang yang dah turun/naik banyak dengan produk Herbalife, dan korang memang tengah tunggu masa nak beli tapi tak tahu bila, SEKARANG adalah masanya. Pakej yang mana aku terangkan kat bawah

Turun berat badan (valid untuk 30 hari, sebelum 18hb 4 2012)
  • Healthy Breakfast : formula 1 = RM 163.08
  • Pakej biasa : 2 formula 1 + 1 tea mix = RM 454.68
  • Pakej VIP : 2 formula 1 + 1 formula 3 + 1 tea mix 100g = RM 665.28


Naik berat (valid untuk 30 hari)
call untuk pakej yang disediakan 

Bagi yang tak tahu nak dapatkan pakej yang mana satu, call je terus aku dan aku akan suggest pakej yang sesuai. Aku dah coach ramai orang kat luar sana melalui internet dan kalau korang nak join family Herbalife Joegrimjow, u r most welcome. calling2 saja ya :)


BERITA BAIK!

Korang kena tahu yang Herbalife ada offer diskaun 35% 42% sehinggalah 50%. Memang sangat murah sebenarnya Herbalife ni. SEKARANG adalah masa terbaik untuk korang upgrade kepada next level. kalau sebelum ni distributor je, upgrade ke 35% atau 42% ataupun terus ambil yang 50% terus. wahaa, jimat sangat banyak ok. harga naik pun celik mata pun tak rasa apa-apa. nak tahu macam mana nak dapatkan diskaun yang banyak ni, call saja ya



2) Yang dah beli dan masih dalam program

Bagi korang yang dah makan Herbalife, SEKARANG adalah masa terbaik untuk repeat order. Simpan dulu at least 1 month stock untuk korang. Korang akan jimat lebih kurang RM 7-15 jika beli sekarang compare bila harga naik. apa lagi, beli sekarang!


3) Yang buat Herbalife secara part time atau full time

Bagi yang buat bisnes Herbalife secara part time atau full time, SEKARANG adalah masa terbaik untuk korang beli produk untuk simpanan untuk dijual. Tapi jangan beli banyak sangat sampai tak terjual sudah, tengok kelajuan korang, dan paling penting bajet korang. Orang Herbalife ni gaji masuk 15hb lepas, bolehlah shopping sakan ya? heh, jom shopping.


Oraite, itu sahaja pilihan yang aku sempat listkan. Yang penting buat keputusan. Nak baca kisah aku turun 12kg dalam Herbalife boleh klik sini, nak tengok bukti kawan aku yang dah naik berat badan boleh klik sini, nak tengok pasangan suami isteri yang dah berjaya turun berat boleh klik sini. haaa, penat korang nak klik semua link tu. haha, bukti dah ada semua dah, tunggu apa lagi kan? jom consume SHOPPING HERBALIFE sekarang =)

pss : call joe (0169640972) atau email joegrimjow@gmail.com untuk sebarang pertanyaan/pembelian


Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

8 comments:

Amieynna said...

nasib baik dah beli 4 set terus aritu..

gadisBunga said...

semangat baca entri ni. hihi~

Nur Hafiqa Ismail said...

i love herbalife ! :DDD

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

Wah! Smoga berjaya

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

Haha, dah borong dah? Jangan semangt saje :p

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

Love herbalIfe jugaaaaa

YouILove said...

Oh no.. Saya paling suka minum yang teh tu.. Sedap.. Dah kurus sikit badan saya.. Kenapa naik harga? Kena beli cepat la ni...

obat diabetes said...

herbalife itu MLM bukan?

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW