Share

Berkat bakal ayah mertua

eh, korang tau tak yang aku dah bertunang? haha. best ok bertunang ni, nantilah buat entry pasal tunang tu, gambar semua kemudian aku letak, sebab sehari 2 ni memang sibuk dengan urusan luar. gambar bertunang pun tak sempat nak tengok semua lagi. see, betapa sibuknya aku. baik sibuk sebelum kawin kan, lepas kawin boleh luang masa lebih sikit dengan isteri kan? haha. ok gatal

Actually aku nak bgtau kat korang, sekarang ni nestle tengah adakan contest. wait-wait, ni bukan contest yang susah, sebab guess what, dengan 1 entry aku menang RM 200. so, ni bukan sponsored post ke apa, cuma nak ajak korang join sama. 


Aku masuk kategori tweet. so hadiah pun paling rendah la, RM 200 je. ada lagi kategori buat video, tulis cerita, gambar dan last yang aku masuk, kategori tweet. aku tweet tu sebab gatal-gatal semangat nak bertunang, mana tau dapat menang. haaa, RM 200 free orang bagi, kita ambik je la kan. contest ni diadakan selama setahun, start bulan 2 lepas sampailah bulan 12 nanti. akan ada pemenang mingguan. sebab aku rasa tak ramai lagi yang tahu pasal contest ni, sebab tu peluang nak menang tu mudah. 


ringkas cerita, korang nak duit free, joinlah contest dieorang. klik sini ya, bacalah sendiri dan sertailah mana yang korang rasa berkenan. kalau korang menang, duit tu kongsi2 sikit okeh. waha!


pss : banyak benda nak tulis ni, kan best kalau satu hari ada 50 jam! 

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

9 comments:

FarhanaDr said...

Itulah.. Semalam masa belek website tu, nampak nama Joe menang kategori Tweet.. Fuh! 200 okay.. Senang2 je dapat.. Tahniah.. :)

Rozuan Ismail said...

wah, dah menang tweet. tahniah!!

Muhammad said...

Wow Tahniah dan syabas. Akhirnya bertunang juga. Alhamdulillah. Lepas ni kahwin. Berkat berblog juga tu :)

jus xamthone plus said...

kunjungan pertama saya niih, sukses ya..

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@FarhanaDr

best menang duit :)

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@Rozuan Ismail
thx u

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@Muhammad

berkat berblog sebab gadis blog

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

@jus xamthone plus

thankssss

DingDong said...

@Mohd Faridzul Asyraf Mat Ariffin
dah bertunang pun masih teringat kat gadis blog lagi ?? hahaha *geleng kepala*

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW