Share

Sebelum 31 Mac 2012 : Jom daftar mengundi

Sebenarnya kan....


sebenarnya....


urmmm


sebenarnya nak bagitau....


hurmm










saya tak daftar sebagai pengundi lagi :p


31 Mac 2012 : Tarikh akhir daftar untuk mengundi


Tadi dengar kat berita, kalau PRU 13 ni jatuh pada bulan june, 31 Mac nanti adalah tarikh terakhir untuk sesiapa yang layak mengundi untuk berdaftar. siapa belum daftar??? aku termasuk sama. haha. Punyalah semangat cerita pasal politik tapi diri sendiri pon tak daftar lagi. Jadi, esok jom kita daftar beramai-ramai! 


Siapa rakyat Kelantan yang tak daftar lagi, jom kita daftar sama-sama jooommm

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

14 comments:

Farhani Mazlan said...

sama la.tak daftar lagi.teruk betul :D

KiKiHanakO said...

Hahaha daku same nye pung.. hehe

joegrimjow said...

@Farhani Mazlan

jom daftar esok jom
huhu

joegrimjow said...

@KiKiHanakO

aiyok, bukan ke boleh ngundi dah lama dah ke? hee

sYafIk-wAy said...

lakukan perubahan !!!

erkk terpolitik disini . sorryy ! . ngeh3 .

Azah said...

aku pun x daftar lagi, tolong daftarkan.. hoho

Karbie said...

daftarkan sekali utk saya..ngeee

joegrimjow said...

@sYafIk-wAy

jooom

joegrimjow said...

@Azah

wahaaaa, ko zah mmg rugi la xdaftar

joegrimjow said...

@Karbie

meh ic
haha

moonie said...

g daftar blake. undi anda amatlah berharga tuk mengubah pentadbiran negara. haha

Eyriqazz said...

hak3..macam eden dulu2..register mengundi last year pun coz boring tunggu wifey kat shopping complex..sambil register blela duduk2 dulu..hik3

Best Business Brands said...

Last day to post Notice of Hearing with Lists of Applicant ... January 3, 2012 to March 31, 2012 ... will possess such qualifications on or before the May 13, 2013 elections, may register as a voter not earlier than May 12, 2012.She even almost always gets the highest percentage of votes everytime she is nominated, ... PBB Unlimited: THE BIG NIGHT will be held in Quirino Grandstand on March 31, 2012. Keep on voting ... April 2011 LET Results Secondary Level List of Board Passers 3 comment(s) ...or quickly jump to Mike's Combined List of Holidays Observances or Events ... May 28, 2012 (monday): Memorial Day (observed) [last monday in May] ... February 21, 2012 (tuesday): Fat Tuesday (a.k.a. Shrove Tuesday). day before Lent starts ... March 31 – April 2, 2012: The Big Dance (Final Four of March Madness, ...

Anonymous said...

Mingu lpas aku g pjbat pos könony nak daftar utk mengundi tpi hempeh borang daftar da abis.cam tu ke nak suh kta mengundi.kerajaan x pantau n amik tau knp rakyatny x mengundi.jgn pndi je ckp rakyatny mls la pe la nak daftar.amik cuti semata2 nak daftar tpi hempehkn

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW