Share

#LelakiComelBila : Dari pandangan perempuan

Semalam hinggalah pagi ni, #LelakiComelBila jadi trending topic kat twitter Malaysia. Haaa, kita ni memang suka hashtag2 macam ni kan, masing-masing nak bagi pendapat sendiri. termasuklah aku. jadi, kat bawah ni merupakan himpunan #LelakiComelBila yang aku amek dari kawan pompuan twitter aku. layan je lah










Banyak lagi dan korang boleh tengok kat twitter. Oh, banyak jugak yang lelaki bagi pendapat perihal #LelakiComelBila ni dan yang terbaik adalah kat bawah ni!




like seriously aku pun rasa comel kalau lelaki berkain pelikat. hahaha!


pss : pagi esok di UiTM Kota Bharu!!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

7 comments:

Izzat Aziz said...

aku hampir 24 jam berkain pelikat kalau tak keluar rumah..haha

joegrimjow said...

@Izzat Aziz

kerja kerja
haha

Ckin Kembaq said...

ada sorang kawan ni, dia ckp

"sukalah tengok lelaki berkain pelikat"..and kadang dia tengok2.. ^_^

p/s : akhirnya dpt jodoh ng org yg suka berkain plikat... ^_^

wHoSeNa said...

still trending kat twitland..pergh..hebat sgt ke lelaki comel??heeee...

tp bg aku lelaki sgt comel bila dia pimpin tgn mak dia time jln2 tgh shopping exactly mcm dia pimpin tgn isteri/awek die..=))

joegrimjow said...

@Ckin Kembaq

careful with mouth
;)

joegrimjow said...

@wHoSeNa

apa lagi
twit laaa
hehe

EG said...

Hahaha. Lawak2.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW