Share

Contest : Dreamer to winner

Bagi penggila contest, ada berita baik. Ambank sekarang ni tengah buat contest yang diberi nama Dreamer to Winner. Contest yang akan realisasikan impian korang jadi realiti. wow hooo!


Hanya perlu buat ape?
  • kongsikan impian korang dalam bentuk gambar atau video (tips, buat video boleh naikkan possibility korang untuk menang)
  • klik sini dan isikan form

Antara yang bestnya contest ni, jika korang menang korang dapat tunaikan impian korang tu. sponsor sepenuhnya dari ambank dan yang best lagi, korang dapat rm 3000 sebagai tambahan. waha, sangat best!



Impian aku?

nak jumpa dengan blogger-blogger lagi =)


tunggu apa lagi, jom join. klik sini yoosh


pss : apa beza perempuan dengan wanita?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

4 comments:

Qirah Isa said...

ada kaca ada simen,
ni ha saya nk komen

macam mana nk tentukan pemenang contest tu ek? sy tak faham. melalui bilangan like paling banyak ke?

Belalang hijau Perisik said...

menarik juga tu :)

Kamsiah said...

salam
apa beza perempuan dgn wanita...
walau spesis sama...wanita tak di 'cop' dgn perkataan tak elok-wanita digambarkan baik2 aja...
perempuan...apa2 yg tak elok disebut perempuan dot dot dot...
tak dikata wanita dot dot dot...

Faizal@PeJAY said...

best nie

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW