Share

Wordless Wednesday : Sering berlaku di jalan raya




Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

16 comments:

Peraih udang dari Zimbabwe said...

The way drivers drive here and in the UK is so different. There in the UK, they're more considerate and polite.

If someone has an intention of turning into a junction on the main road, the front car will stop immediately to let you go, here in Malaysia, you can just wait for ages...

Nazz@Purple said...

signal dia rosak kot..

Kujie said...

kadang kadang ada kete nak masuk simpang tak bagi signal...bila bagi signal tak pulak masuk simpang..

Syat0za Zai said...

mmg geram situasi gitu! =_="

Dinda Iva said...

memang kena banyak bersabar..nak2 kat KL ni ha...sedih sangat...kita pernah signal rosak..bila nak masuk simpang then nampak ade kereta menunggu kita rela bukak tingkap bagi signal manual iaitu tgn..sebab kita faham perasaan org tu kalau xbagi signal tapi kita nak masuk simpang...lagi satu org yg suka ikut laluan kecemasan..macam dia saje yg lambat..org lain pon lambat..menyusahkan bila nak nyelit masuk balik bila dah sampai depan..semak....

MrJocko said...

pemalas nak kasi signal...

joegrimjow said...

@Peraih udang dari Zimbabwe

agreed!

joegrimjow said...

@Nazz@Purple

husnuzon

joegrimjow said...

@Kujie

yg tu pon tabiat org kite jugak tu

joegrimjow said...

@Syat0za Zai

geram dan geram!

joegrimjow said...

@Dinda Iva

kalau rosak bagi signal tangan
sepatutnya macam tu lah

joegrimjow said...

@MrJocko

ada gak yg jenis saja2

yong said...

yeah,itu sangat tak bertamadun.

cik ina said...

oh. memang kerap sangat berlaku. boleh bikin sakit hati kan? kalo tak bahayakan dia sendiri, sure boleh bahayakna kita jugak.

Suraya Aris said...

mak kita dah biasa kena, kita tak kena la sebab tak berani drive lagi, hehe

EG said...

BETUL SANGAT!!
selalu stress sebab kes2 macam ni.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW