Share

What THEY think

Banyak dan meriah betul News Feed kat facebook aku dengan gambar pasal what they think ni. Lucu dan ada kebenarannya. Jom tengok beberapa yang aku sempat tampal kat blog ni







Dan yang paling lucu adalah kat bawah ni!



pss : Korang rasa penting ke apa pandangan orang lain atas apa yang kita buat? 

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

7 comments:

Suraya Aris said...

tak berapa nak penting kot, kalau asik nak fikir apa orang cakap, memang tak kemana la kita.

Tuan Cimot said...

kdg2 pntg kdg2 x..tgk keadaan...

Tasha said...

persepsi~~~

hehe...kdg2 stereotype ade gak,tgk tu..ckp keja gomen je,,,tdo~~

kesian~

joegrimjow said...

@Suraya Aris

:)

joegrimjow said...

@Tuan Cimot

tengok keadaan eh
orite

joegrimjow said...

@Tasha
tu la pasal
kesian kat pekeja gomen

EG said...

Yang last serius lawak.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW