Share

Sila jaga tepi kain saya



Ada 2 lagi video kat sini

dah lama xdengar nasihat dari 'budak2' ni. feel dia sungguh tenang. semoga ramai lagi yang jadikan platform social media ni untuk sebarkan dakwah. Istiqamah la ye dik :)

pss : apa komen korang?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

12 comments:

Izzat Aziz said...

Aku suka video ni, bukan saja sebab apa yang disampaikan, tapi kualiti dia pun kira ok lah, english dia mantap, video pun lawa. nice.

joegrimjow said...

@Izzat Aziz

accent die tu

N.A.Z said...

kalau tak silap,this girl student UTP.umur pulak 18tahun.dia kawan kpd kawan saya.

joegrimjow said...

@N.A.Z

dia baru 17 kat twitter

Anonymous said...

" actions speak louder than words"..the reality is.. ( nway...I really admire her british accent..)

wanie_mn said...

since vlog dia yg 'hijab and fashion' tu hit, terus subscribe dia. ohsem girl!!

khairunnisa.1989 said...

video yang bgus!

neesa_jun said...

british?i thot it was american~admire her..

samanosuke_04 said...

suka video nie purely sebab english dia yang mantop!!

blog-tips-kurus said...

pernah tengok talk dia pasal 'hijab'. memang cool! jeles dgn accent dia tu.. :)

obat tradisional darah tinggi said...

nice video...
i love muslim :)

jelly gamat said...

siapakah dia?

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW