Share

Hadiah terbaik untuk mak

Hari jumaat adalah hari untuk luangkan masa dengan mak. Dah jadi anak bongsu + xde bini ni memang kena jadi driver dialah ke hulu ke hilir. Biasanya hari jumaat macam ni, akan pergi tempat orang mengajar. Kat Kelantan ni sangat banyak, sebut je memang penuh masjid-masjid dengan aktiviti keagamaan ni pada pagi jumaat. 

Masa nak balik tadi




aku  : Birthday mi 7.5 kan?
mak : haah

aku  : 1948? 
mak : haah. nak tahu ic ke?

aku : ada nak bagi hadiah specel tahun depan
mak : apa dia?

aku  : menantu sorang
mak : haa?


pss : usik mengusik, bile lagi kan?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

15 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haha, boleh pulak usik mengusik! ok, yg real punya kena jemput nnt kawen!!!

joegrimjow said...

@FIFIEY LYCHEE MARATION

kena jemput sebab nak hadiah
;)

Cik Diana said...

joe tgh dilamun cinta nie. lately nie mcm terprasan byk ke arah dh nk bertunang berkhawin segala bagai jee. ;)

Izzat Aziz said...

usik mengusik pun doa tu.. entah2 jadi InsyaAllah..hehe

Rtp Farra Arisha said...

such a nice joke! :D

gadisBunga said...

aminnnnn utk joke yg ini! :D

joegrimjow said...

@Cik Diana

eh
perasan ke?
haha

joegrimjow said...

@Izzat Aziz


aminnnnn

joegrimjow said...

@Rtp Farra Arisha
mak terkejut la jugak tadi

joegrimjow said...

@gadisBunga

aminnnn
untuk komen kamo

cik zira said...

best, nak try lah! hehehehe
boley ke?

joegrimjow said...

@cik zira

boleh2
ce try ce try

JMR said...

igtkn gambar kat KB td..kihkih

Kella said...

aiii... usik mengusik ke betul la tuu... =)

mak pun sambung je..
mak tunggu dan tuntut hadiah tu tau..

Sha Dhira said...

ameenn...

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW