Share

Wishlist Oktober 2011


Tadi sempat print screen gambar atas ni kat MAC ni, 1 oktober 2011 pada pukul 1:10:11. Sangat menarik bukan? Masa ni setakat gambar bleh la capture, tapi setiap saat yang dah berlalu, tak dapat patah balik dah. Macam masa kat atas ni, dah habis dan memang kita takkan jumpa lagi dengan masa yang sama seperti kat atas

Pejam celik dah masuk bulan Oktober!

Macam biasa, bulan baru kena ada azam baru. Kat bawah ni antara yang mahu buat pada bulan ni. Harap-harap sangat dapat capai!

  • Traffic blog lebih 100 k page view bulan ni
  • Nak tambah 100 orang follower lagi kat twitter jadi 3214
  • Nak hasilkan 1 vlog bulan ni
  • Bagi 1 hadiah spesel kat mak
  • Nak hafal 1 surah quran lagi
  • Nak menang RM 100 000 dari DealMates. wahaha (klik sini)
  • Nak cari bini sorang lagi - EHH???

Ok, wishlist sepanjang bulan Oktober, harap otak separa sedar aku dapat bekerja dengan sebaik-baiknya untuk memastikan 6 perkara (tolak 1 kat bawah) tercapai!! go go joe!!!


pss : wish list korang ape? share2 la skit. 

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

19 comments:

Wadi AR said...

hrp joe dpt beli ole ole tuk aku. aminn

joegrimjow said...

@Wadi AR

ada je ni
wahaa

Nil said...

wishlist saya... nak kawen dan hantarannya DSLR.. hahahaha...

joegrimjow said...

@Nil
7d?

Blog Hangit said...

yg keempat tu xbleh blah..kalo tiap2 bulan wish camtu..setahun mau ada 12 bini..setiap 4 buln naik trun mahkamah..haha

joegrimjow said...

@Blog Hangit

yang ke6 tu. hehe

bArdbOO said...

nk belajar french kot..

ChiLaBaey's Spot said...

Yang no.7 tu agak menarik Joe.... :)

twinkle twinkle said...

waktu muda2 ni mmg bgs utk menghafal:)

hidayahjamal said...

wishlist habis study, dpt keje halal, cari calon suami

joegrimjow said...

@bArdbOO

kenapa tak korea?
hehe

joegrimjow said...

@ChiLaBaey's Spot

sangat kan =) tp xleh buat ohh

joegrimjow said...

@twinkle twinkle
sama2lah kita

~Miss_eiyDa ~ said...

saya dah follow twitter joe..follow saya balik <---- annoyed tak? kah kah akah ;p

arek said...

kawen cepat bro, sronok wooo...

Anonymous said...

alhamdulilah..
paling suka wishlist yg no.5 tu..
semoga kehidupan Joe sentiasa mendapat rahmat Allah.amin!!..
=)

kaAka said...

wahhh...yg last 2,berangan jga ye..

my wish nk pegi genting,ada sape nk bwk x???

namaakulynn said...

wishlist?

nnt abgjoe kawen,pelis jemput.haha. :p

Dunnyjqx said...

wahhh...yg last 2,berangan jga ye.. my wish nk pegi genting,ada sape nk bwk x???

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW