Share

Jadi agen Set Payudara Ombak Besar

Semalam, sedang mencari parking kereta, tiba-tiba handphone berbunyi. Cuba cari tempat yang sesuai sikit  dan tak mengganggu orang, masukkan gear N dan angkat handphone yang berbunyi tadi


Pemanggil : Assalamualaikum
Joegrimjow : Wasalam


Pemanggil : Boleh saya tahu siapa saya bercakap ni?
Joegrimjow : (Eh, dia yang call dia pulak yang tanya, pelik!) ni faridzul


Pemanggil : ooh en faridzul, saya nak tanya sesuatulah
Joegrimjow : (adakah ini dari dealmates dan aku dah menang RM 100 000??) ok sila


Pemanggil : Nak sahkan no acc en faridzul ni, betul atau tidak
Joegrimjow : Oh, ok


Pemanggil : Maybank dan no dia 16250
Joegrimjow :Haah, ye lah tu


Pemanggil : ok, nak tanya, lepas transfer duit ke acc en, agak-agak berapa hari produk boleh sampai?
Joegrimjow : (ooh, custemer rupenye) cik nak ambil program mana ya?


Pemanggil : ada program ke? saya nak 1 set payudara ombak besar
Joegrimjow : haa?


Pemanggil : Set payudara ombak besar, saya nak 1 set. Berapa hari boleh sampai?
Joegrimjow : erk, saya tak jual set tu, saya jual Herbalife je


Pemanggil : Aik, tapi saya tengok ni, no acc encik dah ni
Joegrimjow : eh? no acc tu dah betul dah, cuma saya memang tak jual set payudara ombak besar tu


Pemanggil : oo ye ke..... jadi saya nak beli dengan siapa ya?
Joegrimjow : yang tu memang cik kena cari dengan orang lain, saya tak tahu tu...


Pemanggil : mmm. mintak maaf la ye
Joegrimjow : ok, no problem

*******

Letak je handphone, gila tergelak besar aku dalam kereta! berair air mata sebab ketawa terlalu kuat. Aku jual set payudara ombak besar? amaigaddddd! Seingat aku, dulu aku pernah buat entry pasal set payudara ombak besar ni kat sini, tapi takde pulak aku bagi no acc bagai dan kata aku jadi agen jual. oohh, sangat lucu ok!

Tapi google ni kejam ok. Cuba korang cari 'Set Payudara Ombak Besar' dan klik bahagian images


ahhh, apsal keluar gambar aku???



pss : google ni kadang-kadang jadi cam ......

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

17 comments:

I K A :) said...

haha , makcik tu agaknya meng0google kot . ^^

ariemima said...

LOL :) itulaaa sape suruh buat entri cantek punya pasal set ombak besar dulu hehehe

Azrul Hisham said...

ombak jahat...ombak jahat...keh3x

Liyana said...

OMBAKKKKKKKKKKKK..............

haha

kenshiro said...

wakakaka.. ko jadi ikon ombak besar kot..

FarHa said...

hahahha tergelak oii sy baca adehhh~

arek said...

ape lg..ombak besar pun kasik bisnes gak la hehhe...

Blog Hangit said...

tahniah joe..dah bertambah maju bisnes..cam nilah yang kita nak..haha

hanikhairani said...

izinkan saya gelak.

bahahahhahaahhaaahahahahahahahaha *gelak guling2*

Faizal@PeJAY said...

saya nak satu

Tasha said...

tegar sungguh akak itu bertanya seorg llaki tentang set tu..hak3

hujanlebat said...

hahahahaha. lawak hamat ok.

diANa hARiS said...

giler kelakar laaa... bhahaha, bahaya googel nih, xpasai2 naik muka kott

Mamamanja said...

hahahahahaha.... sakit perut gelak.
sabo je le.... ermm... nak order 1 leh x? bila leh dapat?? hahahah

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Ada testimonial tak?

Anonymous said...

hahaha, lawak gile

ZaimKasturi RBWatch said...

Tegelak daku sampai batuk2...kahhaha

Bro, nak 1 set haha..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW