Share

Bilakah tarikh terakhir untuk bagi kad raya supaya penerima dapat sebelum raya?




22hb??? haha, dah tak sempat nak bagi kad raya! ala, pos laju kan ada, tak pun pos ekspress. yang menarik, cuba tengok tarikh yang die reply. haha. memang cam nak cubit2 je pos malaysia ni. xpe, ada sikit alasan tak bagi kad raya tahun ni kat korang. woho!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

16 comments:

Cik Bell said...

haha..sabor jer la...

Anonymous said...

nak post kad raya kat Joe..tapi mungkin tak sempat coz kita tinggal jauh dari Joe..heheh..from Brunei with love..=)

joegrimjow said...

@Cik Bell

xsempat nak hantar kan

joegrimjow said...

@Anonymous

alaa
hantar la guna pos laju
hehe

NURUL NADIAH MAMAT said...

ahaha...sabar jela....nampak sangat dorang sibuk...

joegrimjow said...

@NURUL NADIAH MAMAT

sibuk xpe, asalkan bagi

Azah said...

hantar lepas 22 pun boleh... raya kan sebulan? :P

p/s: menanti kad raya dari joe.. x sampai2 pun.. :{

Rye Skema said...

adess..xpela sampai lambat sket kad tu..tradisi mesti diteruskan..cewahh..

RinnAzrinah said...

hahahaa!!...tanye 22hb... reply 24hb... hahhaa.... mmg x sempat ler gamaknye nak anto kad raye... alaa... anto sblm 22hb pun same gak... family kat kg masih x terima lg kad raye yg aku pos tuh... huhu

Anonymous said...

kad raya mesti sampai sebelum raya ke? sampai pada bulan raya pun ok

joegrimjow said...

@Azah

ku tunggu kad raya darimu
hehe

joegrimjow said...

@Rye Skema

hantar jangan xhantar

joegrimjow said...

@RinnAzrinah

bak kata komen kat atas
raya kan sbulan

joegrimjow said...

@Anonymous

sangat ok

Pojiepooh Abdullah said...

lembap reply! tapi takpe dah niat nak anto kan lepas raya sampai pun takpe ;p

SyazwanSarawak said...

nasib baik sy hantar isnin lepas.
sempat je sampai ke rumah penerima ^^,

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW