Share

TERBARU: 100 000 rakyat Malaysia mahu @najibrazak letak jawatan


58 302


1

2

3

4

5

6

taraaa


58 322

1

2

3

4

5

6

7

8

9

taraaaaa


58 353


Tiba-tiba kat feed facebook aku ramai gila yang like page ni (link) aku cuba tengok dan - alah, ni page yang biasa orang duk buat untuk kutuk kerajaan lah ni. Tapi ada benda menarik disebalik page ni, dalam masa kurang 10 saat kalau refresh nombor tu akan naik 20-30. Haha, ramai sangat orang nak najib razak letak jawatan ke?


Pendapat aku pasal najib

Aku rasa dia adalah orang terbaik yang Barisan Nasional ada sekarang. Dari segi kepimpinan, karisma, semua ahli BN sekarang kalah dengan dia. So, let say korang nak suruh dia letak jawatan, mesti orang lain akan naik. Mesti orang lain tu dari BN jugak sebab tak pilihan raya lagi. Sape yang kat BN sekarang bleh ganti najib sebagai PM? ce cakap ce cakap. 


Dan lebih kurang 2 minit aku type entry ni jumlah dah jadi


walaaaa!!



pss : jadi macam ni sebab rakyat dah bosan la ni. kan kan

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

36 comments:

Kamil Kahar said...

betul2...soalan last skali mmg bernas bro...hehe...bosan, xbsyukur, dan xsdar diri...

iwan_dextrous said...

huhuu...ntah ler...

FarhanaBekeri said...

bukak page tuh and refresh byk2 kali.
stiap kali refresh bil. akan naik.

ce try. =)))

joegrimjow said...

@Kamil Kahar

sape yg xbesyuko ni?

joegrimjow said...

@iwan_dextrous

die yg plg ok kot

joegrimjow said...

@FarhanaBekeri

da try
mmg banyak2 naik

kakyang .. said...

propaganda jek tu .. DS Najib sudah jalankan tanggungjawabnya yg terbaik ketika ini ..

Anonymous said...

mmm....tak ley nak lwn lisa surihani ar....1juta tuh....hehehe...tu mlayu sje jek ek ke de bngse len???

c.i.k.a.m.i.e.a said...

setakat ni dia paling layak. tutup cerita.

Dawa said...

najib mungkin nampak bagus dari segi kepimpinan beliau, tapi hakikatnya rakyat cukup meluat dgn perangai boros bini kesayangan beliau

yusri said...

bila tak jadi PM mana tahu lagi..macam dulu sebelum najib jadi PM pun orang ragu 2 juga...

Kalau bukan Najib tentulah Muhyiddin sebab dia timbalan....kalau bukan muhyidin tentulah Zaid Hamidi sebab dia naib presiden paling banyak undi kalau bukan zahid tentulah hismuddin dia dapat undi naib presiden ke2 terbanyak..

Meck said...

aku like page ni

Alexandriana Alia said...

mana page ni, aku nak like 1000 kali

M@M@ SH@RIDZ said...

betul.... bersyukur dengan apa yg ada.

Anonymous said...

kau ni bute lah. najib ngn bini dye same bodoh

joegrimjow said...

@kakyang ..

kan, dah kira baik dah tu,

joegrimjow said...

@Anonymous

page ni baru set up ni
hehe

joegrimjow said...

@c.i.k.a.m.i.e.a

=)

joegrimjow said...

@Dawa

yg tu dia tak nampak

joegrimjow said...

@yusri

ok ke muhyiddin?

joegrimjow said...

@Meck

aku pon like

joegrimjow said...

@Alexandriana Alia

kekeke
dah ada link tu

joegrimjow said...

@M@M@ SH@RIDZ

ramai yg xnak syukur
tu yg probs tu

joegrimjow said...

@Anonymous

hehe

belog|amiyo said...

dah 68k la bro. haha. ni bukan sebab orang tak bersyukur. tapi nak bersyukur utk senang dapat akhirat.

Zie said...

nak tanya pada korang semua.... dah daftar ke SPR? jgn cakap dan komen ajer....masa depan negara di tangan anda yg muda2 ni...tak kira lah kerajaan atau pembangkang yg memerintah...anda semualah yg tentukannya.

iKhRam said...

ok la tu.. dari bn jugak..

takkan nak lantik pemimpin yg ada salah laku seks pulak kan?? hehee

intannuratiqahmohamadyunus said...

kesian najib.sangat kesian. die ambik alih msia dlam keadaan negara yg agak teruk.kalah 5 negeri kat pembangkang. ekonomi pun jatuh masa tu. So,guys give him time untuk pulihkan semua tu.tadbir negara bknnya masak megi 2mnt dh siap n nampak hasil. Lagipun Najib ni blm pn lg hadapi pilihanraya as a pm. how can we judge him corrupt,dirty politic n whatsoever?. Actually,ape salah dia sebenarnya???

shida said...

ho3...nak like jugaklah..:P
jemput singgah
http://luvabenbaby.blogspot.com/2011/07/pembersih-kah-malaysia.html

Amanina said...

dah 84418 dah joeee :p

Cool said...

Apala korang ni x matang langsung, da xde keja ke? Malaysia da aman pn nk kecoh lg macam anjing menyalak siang malam...

anyss said...

Assalamualaikum,
Masa Tun Mahathir jadi Pm dulupun orang tak suka juga, Bila Pak Lah naik...orang kutuk jugak, sekarang ni Najib lak.

Agak2nyalah...kalau batang pisang jadi PM, kena kutuk tak? ----> tetap kena. Moral kepada ini cerita adalah: Tak akan ada semua orang suka dengan seseorang, mesti akan ada yang tak suka.

Kalau Rasulullah S.A.W pun ramai orang boleh tak suka baginda, apalah sangat takat najib tu kan ;)
Apalah sangat kalau kita pulak jadi PM...lagilah tak ramai yang suka ;)

Sha-na.Szied said...

abg jow!! dahh 1000000 dahh!!! cepat bukak hehe

Sha-na.Szied said...

@anyss

orang nak pembangkang kot naik :)

moonie said...

kalu pemimpin tu btol2 jadi pemimpin, betul2 bersih baru rakyat sayang.

xde maknanya orang nak kutuk kalu betol die jaga kebajikan rakyat.

umpamanya PTPTN, kenapa mesti 3% interest?

Destinasiku said...

dh aman tk payah kecoh2. semua ni duniawi semata2.

semua nk free. mana buleh. Nak msk syurga pun kena ada amalan. bukan simply hidup then mati trus ke syurga

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW