Share

Esok Bersih 2.0 tapi aku join Bersih 3.0


call/msg joegrimjow : 0169640972


Masih kat Kelantan, esok petang baru gerak ke KL. Sampai malam tido kat Gua Musang, pagi esoknya baru bertolak. So 10hb aku akan berada di area Putrajaya. Sesiapa nak Bersih lemak, silalah call aku ya. 10 dan 11 hb je free, 12hb akan berangkat ke UK, wahaaa, mahu konvo ya =)


pss : gud luck yang berhimpun esok, ada gambar menarik jangan lupa share-share. Maafla kat kawan twitter, twit macam aku join je esok. heeee

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

18 comments:

SofieyAzwa said...

Ingatkan join!!! Terpedaya dengan twit2

Dawa said...

hehe esok ni komfem ramai nak berSEO kaw2 punya psl BERSIH ni.

joegrimjow said...

@SofieyAzwa

haha
klu kat kl join kot. kat klantan lg xsempat

joegrimjow said...

@Dawa

konfem

KiD said...

wwaaahh.. in advance joe nih.. hehhee..
Koleksi Tips Trafik Naik dalam Sehari

Azah said...

tah nye... tipu je joe ni, x nak wish gud luck dah la pasni.. :P
sy underweight, sy nak lemak.. ada no fon? huhu...

fadhdeela said...

nak no phone!! nak bersihkan lemakk..hahhahahhaa

APi said...

selamat berkonvo.. =)

joegrimjow said...

@KiD

sangat advance kan

joegrimjow said...

@Azah

nak tambah lemak pon bleh
hehe

joegrimjow said...

@fadhdeela

keke
kan da ada tuuu

joegrimjow said...

@APi

thank u

cik tehaa said...

bersihkan diri dulu.. tu yg lebih penting kan :p

DanieL AdiE said...

Hahhaa...

joegrimjow said...

@cik tehaa

sangat btol

joegrimjow said...

@DanieL AdiE

hehhe

cik ina said...

haha..baik rkyat mlysia join bersih lemak ni..

hanina sofea said...

Jom kite bersih kan lemakkkkk... nasi lemak dah jadi nasi bersih !!
gulai lemak cili padi dah jadi gulai bersih cili pun tak de....
naik lemak ....dah jadi naik bersih !!!

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW