Share

Tolong 5 Blogger ini untuk menang RM 150

Salam!

Contest Selamat Hari Ibu bakal sampai ke penghujungnya. 7 Blogger yang berjaya ke peringkat seterusnya akan menulis bagaimana duit yang diterima digunakan. Aku dah baca entry tu semua, memang sangat best dan terharu dengan cara yang digunakan. Hadiah utama RM 150 sumbangan dari Faridzulasyraf.com dan Denaihati.com bakal menjadi rebutan! Hanya 5 je yang hantar, jadi 5 je lah yang layak =)


Bagaimana?

Bagaimana korang boleh bantu blogger ini untuk menang adalah - like dan tweet entry yang korang rasa paling best. Ada kat bahagian paling bawah setiap entry. Entry yang paling banyak dapat like dan tweet, akan menang RM 150. 11.59 malam pada 20hb adalah tarikh akhir aku akan check jumlah tweet dan like di entry masing-masing. Senang kan? Jadi, bantulah blogger-blogger ini untuk menang hadiah wang tunai ini.


Entry yang dipertandingkan adalah


Selamat VOTE =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

5 comments:

Syafiq Syazni said...

Dah pkul 12.30 . Takde pun like button . tak sabar dah nak like . Tiba-tiba excited sungguh .

joegrimjow said...

@Syafiq Syazni

baru publish pukul 7.30 tadi =)

Puan Capa said...

kalo akak buat camni..mesti takde sapa like..haha

Mama Zharfan said...

emm..tak tau pun final round nak kena voting rupanya...

Nizam said...

hahaha...
kalau ending betul-betul macam ni memang best la... thumbs up!

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW