Share

Reaksi penyokong Kelantan setelah tumpas Final Piala FA

Bakar kerusi?
Bakar stadium?
Memberontak?

Kecewa

Frust

Termenung

Mutu permainan bola sepak negara semakin bermutu
Kami penyokong Kelantan juga 'upgrade' sikap kepada lebih bermoral
Kalah menang, adat permainan - yang penting enjoooyyyy



pss : Kelantan cuti esok!!! 

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

32 comments:

Peri PiA said...

kwenchanayo

menang kalah ttp sokong

oPiE iSa said...

Dah teka dah! mesti ade entri pasal ni punya malam ni...

Btw, tahniah tganu, kelantan pon hebat. sengit....

Semoga tak baling2, tak bakar2 lagi nex time~

:)

KiD said...

Tahniah laaa kedua-dua pasukan.. ganu tak dapat cuti ke?

cik fa said...

biasa la adat pertandingan kn..
apa pun both team hebat sgt

Gadis Pantai Timur said...

tranung menang..yahoo...harap2 cuti lah..

http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/06/photoshoot-at-pulau-herba.html

joegrimjow said...

@Peri PiA

gomo tetao gomo

joegrimjow said...

@oPiE iSa

kiteorng dah upgrade
hehe

joegrimjow said...

@KiD

oho
xtau r, kena tanye MB

joegrimjow said...

@cik fa

sangat menghiburkan

kasmin said...

@KiD
tahniah2! cuti ke dok cuti amik cuti sdiri esok. ke guane... heheh...

Myra said...

alhamdulilah terengganu menang di saat minit tambahan, miracle in the game, siapa sangka, kelantan memberi gol percuma pada terengganu, (MB bawak pasukan bola pegi Eropah) sonok la diorang hee~~

Diyana said...

tak ada rezeki nak buat camna

Hazwan Arif said...

Peteh Ganu Peteh!!!! hehehe

Untuk Bacaan Pada Waktu Siang Sahaja

Fathiha Zainal said...

Yeayyy!! Tak sia2 tunggu sampai ke habis tadi! Hihi.. Nak cuti gak~~ Uhu..

Dawa said...

sama hebat cuma smgt player ganu lebih. ganu ni mcm manutd. xputus asa sampai final minute :)

zerous said...

mene kaloh sokong sokmo, set kito blakow jange baloh-baloh.

Entry ambo pasal bola ni
http://bit.ly/iwWu14

ENCIK TIKUS said...

itu semua pic time siang, matchnya malam bro... kantoi~ trololololo

TenangSudey said...

tahniah fan kelantan.. da makin bermutu

AmiezaLurve said...

hah hah hah.. rmbut nak macho..

Pape pon khairul fahmi ttp ensem..hehe..

Mama Zharfan said...

me tido last nite dgn penuh rasa hampa--tp redha lah, nak buat mcm mana..bola tu bulat..

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

btul... yang penting moral kena jaga..

: MAKBUL: sebuah cerita tentang doa KARYA HEBAT RTM!
: JOLOK SAMPAI PANCUT!!

bact. said...

apa bangang ambil gmbar belakang letak caption bangang..
riaksi apa neh?


kahkahkah

azieazah said...

Kalu dah kedua-dua yang berlawan nak menang, sapa pula yang nak jadi kalah? hehehe


Dell + Lenovo vs Mac = AA kalah...!

ct fa said...

yg pnting kelantan ade mutu,smakin hebat brmain,cume salah ckit je smalam....tu kan lumrah,kecuaian manusia...oleh itu,mgikut mutu prmainan,kelantan the best!!!!

no name said...

tp semlm byk kali penjaga gol & pemain trg kene laser...n ade jugak yg lontar mercun tgh padang

btw trime kasih byk2 kt pemain klatan yg jaringkn gol pertama utk trg...tu yg bagi semangat trg nk menang tu...trg menang sbb nasib gak...kalau xkerana kesilapan tersebut sure klantan menang :D

Afendi Othman said...

peteh penyu peteh

Hisyam Nozi said...

Tok apo la abe jo. Nok menang sokmo gak payoh. Hahaha

ASaDa RyutaRo said...

mana tak frust, last minit boleh gol sendiri lak.. kalau dikenang2 memang boleh merana..

semoga bola sepak Malaysia terus maju.

Solihin Zubir said...

pyokong kedah ni lg la frust.. haha..

Panda said...

Tu lah, setengah minit sebelum ganu shoot, ada scene fans ganu ada yang dah naik tangga nak blah. Skali gol. Terus rasa game semalam menarik :)

penyisir rambut said...

rezeki terengganu...
tumpang gembira....
suka nye......

Bigdaddyz said...

tahun hadapan cuba lagi...

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW