Share

Cara @joegrimjow menegur perempuan sexy

joegrimjow berjalan-jalan ke pasaraya mydin kubang kerian. tempat kebanyakan penduduk kota bharu menghabiskan masa untuk shopping barang keperluan. Murah? sangat murah. Sudah pasti barang murah akan menjadi pilihan. kan?

Di terjumpa perempuan cantik + sexy

Gambar sekadar hiasan



joegrimjow : eh, awak ni lisa surihani ek?
perempuan cantik : x x, bukan (sambil tersipu-sipu malu)



joegrimjow : haah, bukannnn. awak ni macam pelakon nora elena tu kan?
perempuan cantik : ehh, bukanlah (blushingnya sampai kemerah-merahan)


joegrimjow : betul!! saya yakin!! sapa ntah nama dia. lupa dah
perempuan cantik : siti saleha. tapi bukanlah


joegrimjow : tapi kenapa sama? betullah awak ni dia kan?
perempuan cantik : bukan


joegrimjow : ya!
perempuan cantik : bukanlah....


joegrimjow : iyee!
perempuan cantik : bukan


joegrimjow : konfem sama!
perempuan cantik : no no no


joegrimjow : samaaaaa!!
perempuan cantik : bukan....


joegrimjow : sama!
perempuan cantik : oklah, ya saya


joegrimjow : tapi nora elena tu selalu pakai skirt sampai nampak betis dan lutut je, awak pakai mini skirt sampai nampak peha dan bila awak duduk terbongkok tadi terbeliak biji mata pakcik yang kat belakang awak tu tengok benda 'wow'
perempuan cantik : erk?


joegrimjow : ok bye
perempuan cantik : .........


pss : sexy is determine by peha and pusat

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

23 comments:

cik pulau said...

fuyyooo..
nora elena tu..
tu dia..

tau la juara bowling..
dushhhhh...

joegrimjow said...

@cik pulau

kan bagus komen. hehe

Ecah Shafiee said...

siyes ke memain.? kalau betul kan da kantoi..hohoo

joegrimjow said...

@Ecah Shafiee

ubah skit2

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

woo hooo!

berhemah Joe.

XD

hanjila said...

smart cara tu...

joegrimjow said...

@♛ LORD ZARA 札拉 ♛

sangat berhemah tu
hehe

joegrimjow said...

@hanjila
sinis ye

Nur Syahirah Hainan said...

hahah..poyo jer....

hidayahjamal said...

wah, kenapa xdirect je jo,
good effort la tegur

Подтверждаю said...

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

cool~
nampaknya nak tegur macam ni lah. tapi kena pakai spek mata hitam la gamaknya. haha


azlini pulau rabun ayam? tu pasal main bowling pun fail. ekeke. kesan menternak lemak kat rumah.haha~

Blogger Ter-buta Dari Nama Pena Sendiri

Berubat Dengan Minyak Wangi Ka'abah

APi said...

and breast..

haney said...

terbaek lah! :)

KiD said...

steady laaa bro.. kena gunakan teknik ni lah.. :)
Dulu Aku Artis Undangan | Sekarang Blogger Bekas A...

Masy said...

hahahahahah!! dh ngaku skali kene sound plk. niceeeeee

Puan Capa said...

sexy - peha n pusat?

Alexandriana Alia said...

ahaahaaa!

sexy la cara joe tegur. kahkah~

Sumayyah Nadhirah said...

hahaha..rindu nora elena....

Ibu Mifzal Arsyad a.k.a Wan Ainey said...

hehe..kenapa pompuan suka seksi eh? nak tarik perhatian org lain la kan..

shapiqasukacendol said...

mydin kubang kerian..cuti plak skang,,kalau tak sure boleh jumpe joe..kui3..

PEAH said...

terbaek cara tu...thumbs up

btw, character nora elena tu cm sama dgn dunia realiti;

time muda pakai tudung, and then free hair bila masuk ipt..

gagal tutup aurat, tp tunaikan solat..


apa2pun,
"bukan mudah untuk berubah dari tanpa arah ke sejadah,dari tak keruan kepada sujud menghadap Tuhan"-renung2xkan dan selamat beramal !!

=)

Lily said...

nice one!!
haha sexy kot pakai mini skirt XD

James Tellekson said...

smart cara tu...

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW