Share

Video SEX : Penjelasan dari pihak polis mengelirukan

Baru je touch down kat rumah ni (pulang mencari rezeki) bising mak aku yang sedang tengok TV - berita terbaru video sex DSAI. Katanya sah anuar yang terilibat. Entah kenapa mak aku tiba-tiba bersemangat aku pun tak tahu - mungkin dia baca blog aku kot. Tak sembahyang asar lagi, aku usha kat internet sebab kalau ada berita yang mengesahkan DSAI terlibat, pasti riuh di facebook

Yang aku jumpa - Video tu Tulen

Rakaman video seks yang didakwa membabitkan seorang ketua pembangkang, telah disahkan ketulennya oleh pakar tempatan yang melakukan pemeriksaan terhadap video berkenaan, kata Ketua Polis Negara KPN) Tan Sri Ismail Omar.

Ces, siasatan yang membuktikan video tu tulen je pun. Tak payah lah nak umum-umum apa. Nanti orang konpius yang pelakon (kononnya DSAI) tu tulen. yang kita nak tahu, pelakon tu siapa, video tu betul ke tak apa pedulikan? Orang macam mak aku tu pun dah konpius, penat anak dia nak jelaskan balik!

MALAYSIAKINI


Buat masa ni, pihak polis kenalah berhati-hati keluarkan statement. Yang tak berapa penting tu tak payah la nak cerita. 'Tulen' tu ayat yang besar pengertian dia. Orang nak tahu pasal siapa sebenarnya dalam video tu, bukannya hal-hal remeh. 


Lagi satu aku nak tanya, yang Datuk T 3 orang tu buat tayangan perdana lagi tu, bukan ke salah kalau tayang video lucah kat public? haiyaaa, lepas ni ada pulak yang buat tayangan perdana video lucah, polis datang tangkap kata - 'Datuk T boleh tayang, takkan saya tak boleh? amek harga tiket sikit jeeeee' tak ke susah polis nak jawab. Undang-undang ntah kemana pun aku sendiri dah konpius


Harap kes cepat satel

Kalau kes ni dah satel pun, akan ada kes lain pulak. Permainan politik katakan. heh, ni yang buat orang kata politik kotor tu. Moga dilaknat la orang disebalik ni semua!


pss : malam ni ke KL. esok ke Times Square, ada kat sana roger-rogerlah ye 

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

24 comments:

KiD said...

maca hampeh.. dan meluat berita berat sebelah ni.. apesal tak kasi anwar jawab dan siar dalam berita tv3?
berat sebelah.... cisssss

gadisBunga said...

menyampah politik. boleh?

joegrimjow said...

@KiD
itu sah2 xleh keluar punya

joegrimjow said...

@gadisBunga

uihh
xboleh2

DaHLia said...

gatal sangat tangan nak tulis pasal isu ni, tapi takut nak kacau hal2 politikus ni..

sedar diri ini gov servant..
kang ada yang kena pindah ..huhuh

joegrimjow said...

@DaHLia

agaga, ni kire bagi pendapat, xkan polis marah punye

KiD said...

haaa... tadi ada kuar, tunjuk muka anwar, pastu silent kan.. ape daaaa.. berat sebelah! kecut! huh!

firuzLazuardi said...

anwar bukan cakap pelaku dalam video tu sedikit buncit kat perut?kira muka dia sama la mcm anwar...cuma perut je buncit sikit...

joegrimjow said...

@KiD

;)

joegrimjow said...

@firuzLazuardi

ni kes video tu tulen, bukan pelakon tu tulen

nurayunni said...

biase la politik...

mamawana said...

Assalam,

Jemput baca baca sini..

http://www.bharian.com.my/bharian/articles/PeguamSyarieMenulis_Tuduhanzinaperlubuktikukuh/Article

http://musaawang.blogspot.com/2011/03/tuduhan-zina-perlu-bukti-kukuh.html

Mari baca AlQuran...

APi said...

kenapa datuk trio tu tak disoal pulak oleh polis..
dia edarkan..
kemungkinan diorang yang rakamkan..
dan sebarkan pulak..

ini salah satu petanda lagi..
fitnah berleluasa..

HafizRahman.com said...

damn...idea aku nak wat entry..ko rembat awal2 lagi wat entry..tak leh dah la aku wat..hahahah

IRAH HAJERAH AZMAN said...

Teringat tweet arif tadi, poco poco haram, tapi tgk video lucah tu bukan TAK HALAL ke ? -.-'

Malas la nak memaki. cerita seks DSAI ni dari aku zaman inesen, liwat tu jadah apa pun aku tatau. sampai ke la ni, umor 22 thn maseh dok kecoh2 jugak. Tak sangka rupanya ekonomi malaysia di pengaruhi oleh seks DSAI.

FaRHaN SyAHiR said...

tolonglah setel benda nie..
american know malaysia because of the homosex conflict of the leaders...

mane nk letak muke bile org tnye camtuh....

hujanlebat said...

like i always said " PORNLITIK".

deyy,, video mmg tulen no doubt. mslh nye pelakon2 nye ituh. yg eskay muka iras2 anwar tuh.ntah2 dy yg terlibatt aksi itu. wakakaka

joegrimjow said...

@nurayunni

=)

joegrimjow said...

@mamawana

main bukti sombrono

joegrimjow said...

@APi

kesannya banjir

joegrimjow said...

@IRAH HAJERAH AZMAN

ada pengaruh klu org tu berpengaruh

agzamry said...

dah banyak sgt dah kes dsai nih...cukup2 la...kalau ada masalah sexual and attitude..pi la kaunseling..
sampai bila nak main tarik tali ng rakyat..

Puan Capa said...

malas nak amik tahu.

FARISZ@AZ.Com said...

banyaknya fitnah terhadap seseorang tidak semestinya seseorang tu bersalah,mungkin yang membuat fitnah juga perlu kaunseling.politik jadi kotor bila menjatuhkan musuh politik menggunakan tektik kotor.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW