Share

Umur yang meningkat


Kononnya lelaki hot!





Muka pulak bersih suci!





Cakap pegang mic tak ingat dunia



Bila jumpa camera control macho





Pendek je rambut terus jadi pelik




Bila panjang balik dah tak jadi pelik dah




Bab makan memang tak ingat dunia



Sebab tu jadi besar kalah king kong


yang pelik time raya boleh jadi kecik balik!



Jumpa belon terus jadi budak - bajet cute!



Cari cinta kat eiffel tower



Tapi yang pelik jumpa orang taiwan pulak!



Orang thailand pun ada jugak




Dan juga korea



korea lagi??



Mungkin pandai buat kimchi kot?




nasib baik ada wakil yugoslavia




Bab kawan ada banyak



Semua perangai satu spesis



sampai adik beradik angkat entah kemana



Beli tiketlah jumpa mereka balik!




Dah penamat - posing gaya sakit punggung!

























Dan spek ala2 buat perempuan!



*******


Ya, dah tua! 23 tahun dan sepatutnya ada 2-3 orang anak. Anak sulong dah kena masuk tadika dah. Sepatutnyalah. tapi tak. heh! Terima kasih yang wish happy birhday kat facebook, twitter dan blog. Msg pun ada, ucapan personal pun ada. Yang doakan kejayaan, sangat2 berterima kasih. Juta2 lemon terima kasih okeh!


pss : takde lagi orang upload gambar sendiri 23 keping sempena besdaynya. kekeke. jangan lupa join contest Nak kurus ingat joegrimjow okeh. tarikh tutup malam ni pukul 11 =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

28 comments:

slay said...

haha. selamat hari lahir bro!
have a nice day~ :)

cik heroin said...

selamat hari lahir. moga cepat kahwin !

SHM said...

hapy b'day joegrimjow..may Allah bless u always...

myezatul aQma said...

happy birthday..
may Allah bless you always..

Sumijelly said...

selamat menjadi tua....hahaha

eh..jangan gemukla..tak hensem....elok kurus.. baru hensem...hehehe

Sumijelly.com

SofieyAzwa said...

Happy Birthday then! Cepat2 kahwin.. Kata nak anak masuk tadika. Hehehhe

iman said...

anak 2-3 orang? dah masuk tadika? huhu...umur berapa kawin ni dik? 17?

suffer8zine said...

fuhhh banyak pix, apa2 pun selamat bertambah usia, semoga makin suksess

Terkini : Video Makhluk Asing Mati Di Rusia

cik ubi said...

fun life ko nmpknye bro..haha

shamizu said...

selamat hari lahir bro.
Harap jadi insan terbaik atas dunia ni. H3

MisApple said...

happyBORNday bro!
may God bless u :)

lemangcute yang Kosong said...

alalala..muda berhingus lagik rupanya..
heppi besday.. :)

echasuzrin said...

salam...
hepy bday yer....
heee, mude lg la 23 tu... hahahaha

eton said...

happy birthday.. ala baru 23, muda lagi tu.. hehehe kumpul harta byk2..

pepatungbiru said...

selamat hari lahir...

oits2..

ppuan taiwan tu salah la...dia ppuan korea gak..dah pakai hanbok..korea ar tuh..lalalalala....

FarhanaDr said...

Sepatutnya dah ade 2 atau 3 orang anak????? Dahsyat sunggoh mu ni.. Produktif betul.. :p

Takpe2.. Lagi 2, 3 taun leh laa kawen.. Eh ke hujung taun? :p

Selamat hari kelahiran.. ;)

fatihah azemi said...

slamat hari jadi!!! saye semalam ^^
ehe, go 'april'ian !!

Aku Ibu Muda said...

Selamat Hari Ulang Tahun... Keep up ur good writing!

*admire dgn cara joe mengolah 1-1 entry tu :)*

Nadhirah Ahmad said...

HBday

Nadhirah Ahmad said...

http://nadhirah1989.blogspot.com/2011/04/nak-kurus-ingat-joegrimjow.html

izzah said...

selamat hari ulang tahun... tp, x caye la... betul ke prnh segemuk tu dlu??? mnimbulkn keraguan... (-_-)

Nisa' said...

Selamat hari lahir :] Semoga apa yang dihajati akan dimakbulkan oleh-Nya.

Oasis said...

Jaauh perjalanan...luas pemandangan. Eyhh...

fatihah said...

selamat hari lahir.

dks said...

http://dks-dks.blogspot.com/2011/04/nak-kurus-ingat-joegrimjow.html

milimilo said...

haha.23 gambar.terbaek ah joe.selamat ulangtahun.cepat kawennnn. ;D

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah my blog 'Aku Sebutir Pasir' kalau nak baca my travelling experiences ke 45 buah negara.. :)

ku_Merpati said...

SeLamat Hari Veteren Joe...hehehe...
anyway...semoga lbh matang eh..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW