Share

Cuti dan Futsal

Haloooooooo!!!!!!

Yeah, blog ini tidak berupdate 2 hari. Heh, biasalah, bila touchdown kat KL, mesti tak sempat nak update apa-apa. Bukan sahaja bloglah, nak facebook dan twitter pun tak sempat. Aku ni jenis tak boleh nak online kat phone je, sebab tu susah nak online yang tempatnya bukan laptop ni. OOh, sekarang bolehlah nak online. Kekangan dah takde.


Hujung minggu bersama Herbalife

Sabtu aku sampai je ke Putrajaya, terus ke UIA Gombak untuk ambik kawan. Heh, turun je pukul 6.30, terus pergi UIA sana. Sangat penat telan je lah. Lepas ke Gombak, terus ke Melaka. Puteri Resort Hotel untuk acara Zero To Hero. Agak frust jugak sebab tak dapat bawak orang dari Kelantan, tapi macam biasa, telan sajooo.



Nasib baik tiket tu takde membazir setelah bertwitter ajak beberapa blogger untuk datang. Ya la, tiket dah dibeli, macam rugi buang macam tu je. At least boleh belanja blogger tu makan2 mewah (betol2 mewah ok) kat hotel gitu. Nasib baik ada twitter ye tak?


Malam yang penat

Semalam dah habis program petang, terus balik ke Putrajaya. Hampir 11 malam lebih dah sampai. Penat bukan kepalanglah. Mula berkira-kira nak pergi tak futsal. Sampai kat rumah, kereta pulak takde. Haa, apa lagi, memang menguatkan keazaman untuk tidak main futsallah. Putrajaya -Shah Alam, takkan nak naik bas ye tak malam2? hehe. Call azizan kadir bagitau tak jadi nak main


'tak po joe, kawe g amek demo kat putrajaya'


Cesdale betol, ada orang nak amek pulak. Nak tak nak, kena pergi jugak. Penat pun orang kata, telan je lah. Lagipun memang dah lama tak main futsal pun, jadi, layan je lah joe. Sampai kat Shah Alam sesat pulak. haha, boleh pulak sesat nak cari sport planet. Padahal aku yang letak peta. Mungkin sebab penat takleh nak fokus sangat kot malam semalam. Nasib baik jumpa


(gambar)

(gambar)


See see! Takde gambar pun! Hahaha. Handphone ada je tapi sekeping pun tak amek. Ni sebab penat lah ni. Dah la orang sport planet tu asal janji 2 jam - pukul 12-2 pagi dia pergi slumber badak je cancel pukul 12-1 je. Agak gampagas disitu, lain kali jangan main di sana okeh! Memang tak berapa nak puas hati semalam, sampai lebih kurang pukul 1, main pun 15minit je. aiyoyoyo, kaki pun tak sempat nak sakit!


Motif-motif?

Aku pun tak tahu kenapa tulis diari pagi-pagi ni. kekeke. Mungkin nak cari mood kot nak tulis blog. Layan je lah ya. Apa-apa pun, terima kasih yang datang futsal semalam dan biasalah datang lewat tu bersebab. Lain kali main lagi okeh! kita main awal-awal, barulah awek2 boleh turun. keh keh keh


pss : kelas google adsense semalam pukul 3-4 pagi. haha, best2

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

8 comments:

akmalhilmi said...

sume demand nk cam besa
hahahaha

syAzAnA said...

ishh. penatnyaa. tahan lah pulak. patutlah hilang jehh.

APi said...

orang sibuk dengar kelas google adsense, ade gak yang membahan..
mane aku nak dengar kena bahan kan..
kehkehkeh

joegrimjow said...

@akmalhilmi

keh keh keh

joegrimjow said...

@syAzAnA

penat kena telan

joegrimjow said...

@APi

haha
bile lagi nak kena bahan kan
hehe

zahidah dihaz said...

rindu pula nak tengok jejaka2 bermain futsal...erk??? apakah?? lalalala


New Entry: LIST OF KOREAN/JAPAN DRAMA/MOVIE

joegrimjow said...

@zahidah dihaz
hehe
datang sajoo

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW