Share

Big Bang bukannya teori tapi kumpulan artis

Selamat petang!!

Big Bang yang aku nak cite ni bukannya pasal Teori Big Bang tu, tapi Big Bang kumpulan artis korea yang tengah meletup videonya kat youtube sekarang. Baru 2 hari diupload dah cecah 2 juta view!! Sekarang aku tengok dah 2.5 juta dah. Wow, sungguh hebat okeh!





[TOP] han yeojaga meoreojyeoga namjaneun norae bureujiman nunmuri naneungeol ibyeoriran
[daeseong] neol manjilsuga eomneungeol I know yeah eh tteoreojineun nal jabajwo Hello

[GD] I hate this love song I hate this love song
I hate this love song I hate this love song
I hate this love song I hate this love song
I hate this love song I hate this love song

[taeyang] i sarang noraega sirheo dasin an bureuri neoreul tteoolliji anke ijeulsu itge
[seungri] i sarang noraega sirheo useumyeo bureuri geudaega oeropji anke jigeum neoegero nan ooh ooh ooh ooh ooh ooh hoo nan ooh ooh ooh ooh ooh ooh hoo

[GD] nan duryeowo i sesangeun uimi eobseo dalgwa byeori inneun neo inneun geu gose deryeogajwo
[daeseong] urineun areumdawonneunde You know naege sarangeul gareuchyeojun neo Hello



[taeyang] I hate this love song I hate this love song
I hate this love song I hate this love song
[GD] I hate this love song I hate this love song
I hate this love song I hate this love song

[taeyang] i sarang noraega sirheo dasin an bureuri neoreul tteoolliji anke ijeul su itge
[GD] i sarang noraega sirheo useumyeo bureuri geudaega oeropji anke jigeum neoegero nan ooh ooh ooh ooh ooh ooh hoo nan ooh ooh ooh ooh ooh ooh hoo

[TOP] ttaseuhan haessal tto dareun sesang sseulsseulhi chumchuneun galdaebat pureun eondeok wi nan yeojeonhi geunyeowaui motdahan daehwa amu daedap eomneun mupyojeonghan jeo haneul huingureum dwie sumeo itgetji neon byeori doetgetji

[GD] nun gamgo ne sumgyeoreul neukkyeo ne kkumeul kkwo nae ipgae beonjin miso jigeum nan neowa sumeul swieo sigana meomchwo geunyeowa nal galla nochimara barama meomchwo nege bonaeneun majimak pyeonji hanjang

[taeyang] i sarang noraega sirheo dasin an bureuri neoreul tteoolliji anke ijeulsu itge
[seungri] i sarang noraega sirheo useumyeo bureuri geudaega oeropji anke jigeum neoegero nan ooh ooh ooh ooh ooh nan ooh ooh ooh ooh ooh


Gigih gila aku google lirik lagu ni. Bukan ape, macam best je dengar. Susah jugak aku nak suka lagu yang laki nyanyi ni, biasanya layan pompuan je (kantoi disitu) lagu ni macam best pulak dengar. Apa lagi, cuba nak karok sorang-sorang, perghh, terbelit lidah aku karok lagu macam ni. haha. bunyi macam asam jawa, pok teh mani, kuma kumi, habis keluar. kekeke

Korang yang cuba nyanyi tu, terbelit tak lidah? tak terbelit, aku respek habis la!


pss : video orang malaysia yang cecah 1 juta view selain cikgu shida, ada lagi tak sesape? share sikit

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

30 comments:

nama.aku.lynn said...

waaa..xsangka joegrimjow suka BIGBANG!haha..
same lah kitaaa..
anyway,laguuu ni mmg superb laaa..like abisss ;p

joegrimjow said...

@nama.aku.lynn
lagu ni je okeh
hehe

nyna said...

big bang mmg antara korean band terbaik :D

hidayahjamal said...

suka part korus big bang ni je.. "i hate this love song2x"

Alan Rizque said...

Tak faham apa..tapi muzik best..susun atur video clip pro..

Tak nyesal tengok..hehe

putri nur amira elisya said...

i love daesung oppa...

cik_paan said...

big bang, idol korea yg lain dr lain
create their own songs, perfect harmony

5 years hiatus, tapi bila keluar, hebat habis

joegrimjow said...

@nyna
ku baru tahu okeh
=)

joegrimjow said...

@hidayahjamal

mamt rambut putih nyanyi kan?

joegrimjow said...

@Alan Rizque

org kata video clip tu art

joegrimjow said...

@putri nur amira elisya
wah2
peminat kpop
hehe

joegrimjow said...

@cik_paan

oho, hiatus?

Kuronofu91 said...

BIG BANG is really a "big bang"

taz said...

TOP masa intro yang buat lagu ni daebakk! :D

Fa said...

mamat rambut putih uh namenya G.Dragon -_-"
diorg ade byk lagu best lah.
bukan takat lagu ni je~

joegrimjow said...

@Fa

ye ke?
nanti kena cari ni
huhu

joegrimjow said...

@taz

top tu name eh?

joegrimjow said...

@Kuronofu91

biiiiigggg bangggggg

cik tipikal said...

pergh.. joe pun layan big bang.. aku bukan apa. respek kat korean band ni.. dorang ni jauh beza dengan artis malaysia. displin dorang tinggi, even dorang byk duit, dorang dudk kat dorm cikai je.. takde nak gosip2 dgn datuk semua

Tasha said...

like2~hari2 dgr lagu diorg..lalala~~

zikeryhassan said...

kau pun layan k-pop gak ea? hebakk ngat

[z@ck] said...

tamau tgok depa nyanyi.nak hang yg nyanyi.hehehe

Ery Farieha said...

wahhhh
kemain joe pun layan BB

ekkekekeke

zahidah dihaz said...

TOP, saranghae....hehehe


try dengar lagu CNBlue pun best jugak...

Izat Tarmizi said...

I hate this song,i hate this song..literally..

amie said...

artis korea maken naek kat malaysia sekarang la.sbb tu laju je view die.kekeke

taz said...

Yes! TOP adalah one of the rapper. Tapi dekat lagu ni dia nyanyi so sangat rare sebab TOP jarang sangat nyanyi. Dia yang 1st sekali keluar kat video tu. dan dia jugak saye punye. kahkahkah :P

Cahaya_Kebahag!aan said...

Big Bang memang melaTOP kat korea, jpun, china & skung gulrz m'sia pun ramai minat..

ape aura yg ade pada dorang pun xtau.. tp dance dorang SMART...

i'am so sorry, but i love u--->Big Bang song..(>__<)

KiD said...

aku tau bang bang boom je.. hehehee
Selamat Hari Jadi Ayah!

^ai-mie : 아이-미^ said...

wee~ joe pun layan bigbang jugak... suke2... bigbang is my 1st fav. korean idol.. lagu love song ni mang besh...

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW