Share

Video SEX : Perut selamatkan Anwar?

Tahu tak apa kes terbaru arena politik negara kita? Sungguh tak best nak di dengar tapi itulah hakikat berpolitik di Malaysia yang kononya negara Islam - Video Sex. Terbaru, Ketua Pembangkang DSAI didakwa terlibat dalam satu kes video sex yang mana lelaki dalam video amatur itu digelar Datuk T bersama dengan  seorang perempuan berbangsa Cina




Dalam video kat atas ni DSAI dah jawab tuduhan itu dan laporan polis akan dibuat. Heh, paling lucu antara 'bukti' yang menunjukkan beliau tidak bersalah adalah perbezaan saiz perut Datuk T dengan dirinya. Perut Datuk T lebih boroi, perut DSAI tak boroi, slim gitu. Erk, saiz perut?

Sumber Malaysiakini

Haha, nak tergelak pun ada kot. Tak habis-habis kes DSAI ni dikaitkan dengan sex. hari tu kes liwat tak selesai lagi dan kali ni video sex pulak. Banyak betul tuduhan 'lucah' ni. Harap POLIS Malaysia dapat satelkan hal ini secepat mungkin. 


Baru je Parlimen Serawak dibubarkan, terus ada 'kes' muncul. Macam dirancang-rancang je =)

pss : suka dengan jawapan Anwar dalam blog dia ni

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

31 comments:

I'm A Kelantanese said...

politik Msia makin lama makin memalukan. kalau dulu soal suap duit, sekarang seks pulak.

mungkin kebetulan je kot video tu keluar sehari lepas DUN Swak dibubarkan. biasa la. weekend orang tak kerja. hari isnin nak kumpulkan media dulu. selasa baru boleh release to public. ke cemane?

cerita-gadis-ini said...

memalukan...negara lain sibuk nk membina ekonomi mereka..negara kita sibuk fitnah memfitnah!

suffer8zine said...

memeningkan la politik skg, sex jadi tarikan politik, adesss

Terkini : Lagu Untuk Blogger Dari Band HUJAN

SofieyAzwa said...

Hahhaha.. Perut tu aset kkah.. Haish.. Macam2 laa politik nie.. Lawak lak.

joegrimjow said...

@I'm A Kelantanese

nanti tunggu PRU sebetulnya, banyak lagi video baru akan keluar

joegrimjow said...

@cerita-gadis-ini

Malaysia!

joegrimjow said...

@suffer8zine

nak dekati golongan muda?

joegrimjow said...

@SofieyAzwa

serius tngok video tu gelak

Zaidi Rasmin said...

hehehe.. macam2 hal la politik ni. Kalau ikut2kan, memang pening dan nak muntah... Memang betul2 bikin malu laa. Dah takde koje ke ape??

Matjoe said...

datuk T? T stand for apa ekk

~M-i-M~ said...

joe...
tlg crita sket apa yg trjadi lpas parlimen srawak dbbarkn..
aku skang x de masa r nk cri source,even paper pun...huhu...
tolong eh,nnt aku bca je kat blog ko..hehe...

thnx btw...

fadhdeela said...

tah la diaorg nie..xabis2 lg pasal kes anwar nie..mcm2 hal

Meh sini: Bila orang tegur tu Terima la!!

Puan Capa said...

datuk T?????macam2 la...rasa nak je cpt2 bongkar kes ni

fahmi ibrahim said...

ish2... sekali buat nampak bodoh. tapi ok.. mungkin betul kes liwat. tapi kali ke-2 ni.. ish2... jawab la sendiri.. masing-masing boleh fikir jadi fikir2 kan lah. agak-agak apakah format atau adegan video siri ke 3? Kombinasi? atau...? dengan haiwan? haha..

joegrimjow said...

@Zaidi Rasmin

pilihanraya dah nak dekat

joegrimjow said...

@~M-i-M~

xde pape berlaku lg, tunggu 60 hari nanti mesti akan diadakan pilihanraya

joegrimjow said...

@fadhdeela

hal yg memalukan

joegrimjow said...

@Puan Capa

dalam video tu cakap datuk t

Aduka said...

"Menyebarkan BERITA AIB saudaranya yang BENAR adalah GHIBAH = MEMAKAN BANGKAI saudaranya. Menyebarkan BERITA AIB saudaranya yang TIDAK BENAR adalah FITNAH = lebih KEJAM dari PEMBUNUHAN. Kedua-duanya adalah BURUK dihadapan Allah.. Maka BENAR atau TIDAK BERITA AIB saudara kita, lebih baik DITUTUP agar Allah menutup AIB-AIB kita.." - dipetik dari FB aku utk kaki2 politik di negara kita.. =)

biztoone said...

@joegrimjow

salah info tu joe aku rasa. datuk t tu yg kuarkan video tu. bkn dia yg perot buncit. org dlm video itu yg dikatakan oleh anwar tu yg buncit. bkn datuk t tu yg buncit. datuk t org yg claim ada video tu

Oasis said...

malu dgn kes2 lucah macam ni...Seoalah2 satu gangguan seksual kepada rakyat malaysia.

Tilam, pelincir, oral, dubur, air mani....euwww...hentikanlah cepat2

fiza said...

Politik mat Msia...macam nih lah. Cerita² yang mengaibkan & memalukan makin menjadi², nak pilihanraya lah katakan.

aminatulmimi ismail said...

betul. bila ada kes DSAI ni baru dpt bljr term term baru.

xsilap aku Datuk T adalah org yg bagi video ni kan...

joe, pilihanrayasatu hal, ataupun ni propa DSAI sbb nak lari dari isu DNA dia tu..

APi said...

dah tak de mmodal lain ke?


adoii

KiD said...

dah tak leh liwat.. ni kes sex lak.. macam hampeh je...

cerkLeng said...

Datuk T stands for Datuk Tahi !!!!

mamawana said...

Depa kata... bukan cek kata..
T for Tipu..
T for Temberang..
T for tuuuutttt.....

mamawana said...

Firman Allah bermaksud: “Wahai orang yang beriman, jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka selidik (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara tidak diingini, dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) sehingga menyebabkan kamu menyesali perkara yang kamu lakukan.” (Surah al-Hujurat, ayat 6)

Fitnah biasanya disebarkan bertujuan memburukkan individu atau kumpulan....terutamanya orang yang dihormati masyarakat. Pada masa sama, perbuatan itu bertujuan untuk menonjolkan diri penyebar fitnah seolah-olah penyebar fitnah itu sebagai lebih baik dan lebih layak berbanding orang yang difitnah itu.

Hakikatnya, dosa membuat fitnah menjauhkan diri penyebar fitnah dari syurga. Sabda Rasulullah SAW bermaksud: “Tidak masuk syurga orang yang suka menyebarkan fitnah.” (Hadis riwayat Bukhari dan Muslim). Dosa menyebar fitnah umpama api membakar ranting kering kerana ia cepat merebak dan akan menjadi abu sepenuhnya. Dosa menyebar fitnah menyebabkan pahala terdahulu dihilangkan sehinggakan penyebar fitnah menjadi muflis di akhirat nanti. MAKA SIA-SIALAH SEGALA AMAL IBADAT SEMBAHYANG, PUASA, BERZAKAT, DLL.

Rasulullah bersabda lanjut: “Jika kamu berkata mengenai perkara yang benar-benar berlaku pada dirinya bererti kamu mengumpatnya, jika perkara yang tidak berlaku pada dirinya bererti kamu memfitnahnya.” (Hadis riwayat Abu Hurairah)

Larangan mencari dan membocorkan rahsia orang lain jelas dilarang Allah seperti dijelaskan dalam firman-Nya bermaksud: “Dan janganlah kamu mengintip atau mencari-cari kesalahan dan keaiban orang lain.” (Surah al-Hujurat, ayat 12). Justeru, setiap Muslim perlu bijak menilai sesuatu berita bagi mengelak daripada menerima dan kemudian menyebarkan sesuatu berita berunsur fitnah.

wehdatulfikr said...

dalam politik, tak de kebetulan.
semuanya telah dirancang oleh 'mereka'

tapi, kita tunggulan hukuman ALLAH

pemfitnah tu tak dapat lari ke mana pun, x dihukum di dunia, akhirat ada.

setiap perbuatan manusia itu akan dibalas, walau sebiji zarah.

itu janji ALLAH

p/s: ini semua gara-gara pilihan raya. HEH. kita kan negara ISLAM.

Rusydi Bin Zainul said...

Assalamualaikum..

Kes DSAI..sebenarnya bagi saya amat membosankan..baik yang menuduh mahupun dituduh..senang2..DSAI..stop jer la dari politik..x yah laa cari nama ataupun cita2 nak jadi PM..jadija..seseorang yang ikhlas tolong orang kampung ja..kesian tengok pun ada..

berkaitan dengan soal siapa yang create cerita ataupun mungkin betul setuju biarkan Allah yang Judge..

Anonymous said...

tgu je la saat2 kematian tak kira sesiape pn..allah maha mengetahui..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW