Share

Sejuta Impian - Program Realiti TV

Kali ini aku nak share satu peluang yang sangat jarang diadakan di Malaysia ini iaitu Sejuta Impian - satu rancangan realiti TV hasil kerjasama TV3 , TMNet (OMG) dan Dana 1 Belia. Akan ditanyangkan pada 15 Mei nanti sebanyak 20 episode. Huh, banyak tu!

Ujibakat

Heh, sebenarnya aku post benda ni nak ajak sesiapa yang free untuk ke ujibakat. Maklumlah, aku ni sangat segan dihadapan orang ramai (lalala) dan perlukan sesiapa yang free untuk dibuat teman. Kot-kot korang pun ada jugak impian, boleh kita masuk sekali. Ni jadual iNTERVIEW nya






Nampak tak tarikh 12 March hari Sabtu tu? Ya, di KB Mall. Jom orang KB kita pergi audition. Hehe. Tak pergi pun datang support aku pun ok. Kekeke.


Sejuta Impian aku?

Aku dah mohon dana 1 belia ni tapi dalam status ditulis under consideration. nak tak nak kena pergi audition jugak ni. Jadi, benda apa yang aku nak mohon? Apa lagi kalau bukan BIGGG GATHERING!!! wahaaa, joegrimjow kalau tidak bergathering memang tak boleh =) Dulu plan leklok tiba-tiba ada masalah. Aku harap kali ni boleh la dibuatnya. InsyaAllah dipermudahkan. wuhuu


(kompilasi gambar-gambar blogger yang kurang melampau)


Memang sangat berharap agar dana ni dapat. Nak buat gathering tu memang senang tapi bila nak libatkan banyak pihak ni, memang sesuatu yang susah. Antara kesusahan dia tak lain tak bukan adalah dana. Ni orang dah nak bagi, rebut je lah! jom sama2 kita pergi


pss : makluman lanjut kat sini

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

7 comments:

Peri PiA said...

ade impian
tp xberani la nak gi audition

rm1juta tu!if u win buat gathering ek?i wanna join

joegrimjow said...

@Peri PiA

mmg impian nak buat gathering besar
hoho

suffer8zine said...

20 episod

Terkini : Slower Is Better

joegrimjow said...

sangat banyak

nurayunni said...

wow!

joegrimjow said...

@nurayunni

jom2 pergi

Puan Capa said...

menarik la...kalo la dpt 1 juta..hehe

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW