Share

Paling BURUK mengenai CINTA





Apabila mencintai orang yang tidak mencintai kita

................ :(






pss : ctrl + a. ada yang lagi teruk?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

19 comments:

IRAH HAJERAH AZMAN said...

To know dat hati itu milik allah. Asalnya masing-masing yakin dengan hati pasangan. Tapi di takdirkan hati manusia itu boleh berubah dengan perintah Allah. Jadi, sila deny rasa cinta kepada bukan haknya if u want the best part of love story. I mean, dah kawen nanti kita blaja bercinta. kita tu bukan "kita" sila faham :) tata

FarhanaDr said...

Ada lagi teruk.. Bila manusia tak tahu apa makna cinta tu sebenarnya.. Jadi untuk tahu, sila belek balik entry joe lama-lama dan carilah contest true meaning of love ya kawan-kawan.. Ekeke.. :p

jAuh hAti said...

haha. buruk buruk :D

shams said...

cinta sebelah hati..
joe..bukan tulang rusuk kamu tu

Hanif Borhan said...

xpe bro...
banyak lg bunga2 dr banyak lg taman kat dunia ni...
patah hati dgn ujian cinta x b'balas ni kadang2 hikmahnya, akan buat kita lebih sayang & hargai kita punya the love one in the future.kan?...

zahidah dihaz said...

jawapannya cintailah orang yang mencintai kita....


Jom join contest mudah Miss Zahidah 4in1 Lucky
Draw

Closing date: 14 Mac 2011, 11.59pm

Ayin J. said...

apasal ko mcm kecewa ni joe?
@,@'

faradeeba said...

cm sedih je entry nih.
huhuhu
jgn gitu dong, mungkin bukan takdir untuk dia cinta kamu.
jgn sedih2 oke! :)

SHIMI said...

Cinta itu tidap pernah datang dengan berwajah buruk, Yang memburuk dan merosakkan cinta itu adalah kita sendiri.

Peliharalah cinta itu selagi is masih ada....

Salam

APi said...

aku pernah rasa..









sakit~

Encik Psychopath said...

cinta sebelah tangan. biase la. tak reti mengorat.

KiD said...

bila cinta.. tak lagi bererti.. yang ku rasa hanyalah nestapa..
bila cinta orang itu.. orang itu pergi dirampas orang lain..
Apakah hak-hak Anda sebagai Pekerja? | Download PE...

shujalal said...

derrrr,muka dah otai..hati lembut rupanya...;)

relax2..balik partay,jum turun.jalan2 kat KL..leh r shu bg tips2 nak heal.

hehe.

Puan Capa said...

saya suka bila orang cinta kita lebih dari kita cinta dia

piNky LuCiA said...

tackle laa sampai dia jatuh cinta. haha

atty's said...

ko putus cinta ke joe

budak said...

Joe,

aku search dekat website www.halal.gov.my takde pon herbalife.. halal ke idak nih joe menatang yg ko jual tuh..

kalo hai-o.. elken tuh byk la product depa yg halal ada dlm directory halal tuh..

Trafalgar D' Law said...

biaselah.. cinta.. bile deal dengan bende yang boleh berubah-ubah.. apetah lagi melibatkan 2 orang (maybe lebih) sememangnya kita tidak akan dapat manage seperti menjawab soalan matematik..

cinta ni macam karangan bahasa melayu la.. terpulang pada orang nak bagi markah berapa.. lain orang, lain markah yang dia bagi..

takde baik buruk cinta ni.. yang ade lah sejauh mana keikhlasan ko pada cinta tu (maybe karangan)
wakakakakaka

-trafalgar d law-

suffer8zine said...

sabar je la bro, doa banyak2, jgn bersedih

Terkini : FrenzyFM Kini Dengan Interface Baru

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW