Share

Hantu pocong yang SEXY

Alhamdulillah, dah satel Facial Party tadi - WOW, ramai betul yang datang! Yang best, hanya 3 orang lelaki yang datang dan semuanya perempuan. Mungkin sebab hari ni hari wanita agaknya? untung lah lelaki yang datang tadi =) Walau apa pun, Facial Party tadi berjalan dengan meriah dan aku memang plan akan adakannya lagi. Sungguh seronok!!!


Kesan Sampingan Facial Party 


Tapi berhati-hati! bila dah hadiri Facial Party ni, kena beringat tentang satu perkara, balik rumah dah terus jadi hantu. Tapi kali ni hantu versi yang SEXY - sebab mahu jaga muka supaya sentiasa berseri-seri





Hantu SEXY namanya!!











pss : lepas pakai mask kena pakai toner pulak. kekeke

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

30 comments:

APi said...

aww..
tergoda lagi menggoda gitu..
kehkehkeh..^^

joegrimjow said...

@APi

jangan2, bukan niat nak menggoda kaum sejenisku
hehe

iqbalhakimi said...

@joegrimjowhaha..ni kalau terserempak dalam toilet pagi2 buta boleh pengsan =P

Kuronofu91 said...

OPOCOT ~~~~ hahahahahaha

suffer8zine said...

heheh pix pakai toner x de ke bro :P

Terkini : FrenzyFM Kini Dengan Interface Baru

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

hehehe..wow! =D

Amira Anorah said...

wow...laki pon pandai toner2 bagai..
patut halus mulus je kulit..hahahaha

Ayin J. said...

ni event apa joe?herbalife?

KiD said...

alamak!!! pocong.. lariiiiiikkkkkkk!!!!!!!!!!
Penipuan Maybank2u | Awas JINBUKAI..!!

joegrimjow said...

@iqbalhakimi

pengsan kejap2 je la eh. hehe

joegrimjow said...

@Kuronofu91

hehe

joegrimjow said...

@suffer8zine

xsempat nak taruk

joegrimjow said...

@SyAfaWaNi ♥‿♥

wahaa
=)

joegrimjow said...

@Amira Anorah

eh eh pernah jumpa ke?
hehe

joegrimjow said...

@Ayin J.

yuppa
under distributor herbalife

joegrimjow said...

@KiD

akan mengantuimu
hehe

Puan Capa said...

hahahaha!lawak la joe!

atty's said...

wah joe..dah maju lagi setapak..
ye lah zaman canggih ni lelaki pun kena jaga muka jugakkan!

Kumiko said...

hebak demo...jaga muko, ptut koho bseri pun.

cik selamah kundang said...

ko ok ke joe?

joegrimjow said...

@Puan Capa

=)

joegrimjow said...

@atty's

sangat ya
huhu

joegrimjow said...

@Kumiko

hehe, keno jago spy xnapok tuo

joegrimjow said...

@cik selamah kundang

sentiasa ok
huuhu

oPiE iSa said...

wah, terbaik lah joe!
nice!
:)

Azrul Hisham said...

ni ada hubungan ngan hantu kak limah ke? hehe :p

budak said...

woii joe,

awat hang tak jawab soklan aku dekat entry yg lepas..

ni aku copy balik:

aku search dekat website www.halal.gov.my takde pon herbalife.. halal ke idak nih joe menatang yg ko jual tuh..

kalo hai-o.. elken tuh byk la product depa yg halal ada dlm directory halal tuh..

cikgu isza said...

lepas pakai masker tu.. nak legi bagus.. kena lompat2..
:D

Aisumi Chan Kawa'i said...

hahahh.. this is funny joe.. rajinye dia jaga muka..

fadhdeela said...

hahahahaah seksiii sehh :P

Meh sini: Lisa Surihani Bercinta dengan Yusry??

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW