Share

Gambar isteri kedua Sultan Ismail Petra : Elia Suhana



Kes cerai isteri kedua Sultan Ismail Petra hari ini satel dengan Elia Suhana masih sah sebagai isteri kedua Sultan Ismail Petra. Ditanya pemberita reaksi Elia Suhana ni mengenai kes ini, dia kata sangat happy dan ini boleh dinggap sebagai hadiah sempena hari keputraan suaminya itu esok. Sebagai rakyat Kelantan, aku sebenarnya malu kat diri sendiri sebab sebelum ni tak tahu pun yang Sultan Ismail Petra berbini dua. uhu, adakah aku je yang tak tahu kat sini?




Biasanya 30-31hb adalah hari yang ditunggu-tunggu masa aku kecik dulu. sebabnya? nak tengok lampu berhias! Ya, birthday sultan ismail petra. Bukan saja lampu, dulu siap ada perarakan kereta berhias. Memang meriahlah! Dah bertukar Sultan ni, bulan november pulak cuti sempena birthday Sultan. Elok juga sebabnya kat Kelantan sekarang ni hujan dari pagi sampai ke petang. huh, nak banjir ke?


Gambat kedua-dua ni aku amek dari Google. Tak sangka google ni power, boleh cari gambar sesiapa sahaja! 





Tapi yang aku tak puas hati - Bila aku google 'Gambar Faridzul Asyraf'





Ape kebendanya keluar gambar perempuan tu??? aigooo!!!


pss : Semoga Kelantan terus dirahmati. Baca sini mengenai Kehebatan Sultan Kelantan yang baru

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

16 comments:

[cucu Hj Hassan] said...

kalau dh jadi sultan tak sepatutnya ada mslh mcm tu kn? huu --_--

Phil said...

mereka juga manusia biasa. hua3..baik plak komen sye XD joe,jmput la tgk2 blog http://philemaboutique.blogspot.com/ selalu silent reader jer..kali ni dah join bisnes on9 dan2 tinggal jejak..kuang2

APi said...

kau ade kaitan ngan perempuan tu kot..
kehkehkeh

Tuan Din said...

Alhamdulillah... akhirnya kezaliman itu disanggah tuhan...

suffer8zine said...

heheh gambo ape bawah tu

Terkini : 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011

joegrimjow said...

@[cucu Hj Hassan]
xmenjadi masalah langsung

joegrimjow said...

@Phil

sedang mengusha

joegrimjow said...

@APi

xde xde xde

joegrimjow said...

@Tuan Din

yg benar pasti menang

joegrimjow said...

@suffer8zine

gambo pompuan!

KiD said...

hehehe... ni mesti ada 'skandal' joe-yna..
Siapa Belum ada Kerja Mari SINI..!!!

joegrimjow said...

@KiD

wah wah

faRhah.THE.gREaT said...

oke aku pn rkyat klate..tp aku pn baru tao jgk psl ni! :")

joegrimjow said...

@faRhah.THE.gREaT

yeayy
ada geng
=)

Puan Capa said...

akak pun baru tau

joegrimjow said...

@Puan Capa

lagi sorang
welcome to the club

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW