Share

Keputusan Anugerah Juara Lagu 25 - AJL25 : Tahniah kepada pemenang

Terus terang mutu persembahan ajl25 kali ini tidak 'seumpph' seperti yang disangkakan. Mana nak umpph sebab persembahan ke10 aku dah tertidur! Bangun-bangun dah nak umum keputusan. Haiisshh, walaupun dah buat lawak sakarstik kat twitter, gagal juga nak buat mata tidak mengantuk! sebab tu lewat sikit publish entry ni =)


Keputusan Penuh Anugerah Juara Lagu 25

Persembahan terbaik

Faizal Tahir



Persembahan vokal terbaik

Hafiz



No 3

Hafiz



No 2

Meet Uncle Husin



Juara

Ana Raffali




Contest teka siapa juara AJL - Keputusan

Terima kasih kepada semua 135 yang cuba meneka di ruangan komen sebelum ni. heh, ramai jugak yang cuba nasib dan dengan nama Ana Rafali sebagai juara, aku ingat dah takde dah yang dapat teka dengan tepat. Tadi tengok sekali imbas, nama faizal tahir dan juga nama yuna saja disebut-sebut. Perghh, 2 2 tiada pun. haha. itulah lagu, macam bola, apa-apa boleh terjadi

Seorang berjaya dengan tepat!

Ada juga seorang yang berjaya teka dengan tepat!! Hebat betul orang ni sebab tekaan dia sebijik sama dan dia adalah satu-satunya peneka yang berjaya meneka dengan tepat. Jawapan yang diberi pun agak awal, iaitu pukul 8 pagi tadi. Meneka di awal pagi - memang mantap lah!



Tahniah kepada API (link blog dia) kerana berjaya menang hadiah contest kali ini. Respek sebab boleh teka dengan tepat. Nanti akan dicontact dan hadiah akan diberi selewat-lewatnya esok. Hehe, bolehlah buat hadiah tu belanja ana raffali makan kat kedai mamak =)


Terima kasih kepada semua dan jumpa lagi di contest berikutnya!!!


pss : kecewalah yuna tak menang apa-apa, gaya tudung pelik kot malam ni? heh!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

38 comments:

akmalhilmi said...

caya la
huhu

APi said...

oh..
tak sangka begitu tepat sekali..
anyway thanxz..

Ery Farieha said...

wahh sebijik2 tepat!
haha

joegrimjow said...

@akmalhilmi
tepat pulak
hehe

joegrimjow said...

@akmalhilmi
tepat pulak
hehe

joegrimjow said...

@akmalhilmi
tepat pulak
hehe

joegrimjow said...

@APi

sebijik sama
tahniah bro

joegrimjow said...

@Ery Farieha

seJIbik gitu
wahaa

♥CIK SHA♥ said...

fesyen yuna sangat pelik..T_T

Mr. BLB said...

wow tahniah
pasni nk buat lagu kat utube la

Wan said...

haha best la mamat api tu
rm50 dan link

ADfeez said...

mest die minat sama anna raffali :P

latest entri :
HIdup tanpa Facebook??? bleh ker???
AJL 25 yang kwang kwang kwang....

Namie Xa'adea said...

tak sangka Anna Rafali menang. Setuju AJL kali ni memang lame. Lawak usik mengusik ketiga2 pengacara tu sangat skema. Mungkin dah tiba masa mereka bersependapat instead of gaduh2 manja.Lighting pun kureng, muka pengacara selalu terlindung oleh bayang2 pengacara yang 1 lagik, so Faizal n Cheryl selalu nampak "lebih gelap"

Raja Fiqri said...

Tak pelah, dah keputusan nak buat macamana..

mujur Superman ada juga menang anugerah..

hehe

diamuslima said...

waa.. bijak2..

joegrimjow said...

@♥CIK SHA♥

fesyen alaf baru kot

joegrimjow said...

@Mr. BLB

hehe
jom sama2

joegrimjow said...

@Wan

wahaa
link tu mahal eh?
hehe

joegrimjow said...

@ADfeez

agak2nya la kot
huhu

joegrimjow said...

@Namie Xa'adea

dah la memang gelap kan
erkk

joegrimjow said...

@Raja Fiqri

klu xmenang mgkin akan mengamuk mungkin?
hehe

joegrimjow said...

@diamuslima

sangat bijak2

Puan Capa said...

waaa!ada orang teka btol

Miza Yusof said...

tahniah kepada pemenang :)

Peri PiA said...

persembahan yuna best ...she looks nice in orange

hafiz n ft buat i terkejut btl

mr.syazwan said...

hebat budak ni

mcm sotong la pulak dia kan

haha

nisa said...

pasni saya rasa ramai budak dok sibuk pakat rakam video dorg nyanyi n masuk you tube, dgn harapan akan menjadi seperti ana raffali...hihii

MR. MIND said...

Ana mmg mantop!!!

c.i.k.a.m.i.e.a said...

dah berabad upload vids kt youtube, tapi... xde hasil =((
wahahaha

tp dia memang layak untuk menang.. lagu dan lirik yang tepat..

haha.. kalau rajin.. view youtube mira.. ececece, promote youtube sndiri

http://www.youtube.com/miratheo

Lelaki Ini said...

wah
hebat lew dia teka!

joegrimjow said...

@Lelaki Ini

hebat kan die
hehe

joegrimjow said...

@MR. MIND

suke yuna lagi

joegrimjow said...

@nisa

hehe
yg tu sudah pasti

joegrimjow said...

@mr.syazwan

kembang kat bawah kan

joegrimjow said...

@Peri PiA

ft ape yg die buat?
tertido

gadisBunga said...

ahlil nujum kot. terernye teka!

chanz said...

cis aku betul johan je..haha

widydib said...

cait..aku x tahu ni ko buat contest. kalau x konpem aku yg tersasar jauh...hahahaha...
aku bajet2 no1 hanyut, no2 pelita, no3 ku ada kamu... langsung xde dlm list..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW