Share

Gadis pink semuanya lawa-lawa

Ada orang kata, alam yang paling best adalah alam belajar atau bahasa lainnya alam Universiti. Betul ke?

Ada orang kata, alam pekerjaan paling TIDAK best. Tertekan, duit tak cukup dan tak cukup masa. Betul ke?

Aku pulak terbalik - walaupun duit takdelah banyak sangat sejak kerja ni, tapi SANGAT SERONOK


Lidah sampai terjelir keluar. kekeke

Semalam pergi bukak booth kat KPTM Kampus kejururawatan. wah wah. jururawat. Ulang sekali lagi, jururawat. begitu ramai gadis yang comel lote. hehe. macam mana tak SANGAT SERONOK kan? lain kali nak pergi bukak booth kat tempat jururawat lagilah. kekeke. Ayat yang paling aku suka apabila tunjuk gambar montel dulu

'yo ko ni gambar abe? gemoknyoohhh duluuuu, srupo teddy bear!!'


Nak join?
=)


Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

34 comments:

Ery Farieha said...

ery suka pink


lawa x?


awakakakaka

joegrimjow said...

@Ery Farieha

sangat lawa!

Cik Ila said...

klakar ayat tu....seb bek tak ckp...

"aloh..gemukknyo...supo bola.."haha

joegrimjow said...

@Cik Ila

teddy bear layan

CikYana(",) said...

cikyana pun suka pink
tudung byk kaler pink
baju kurung pun byk pink

hehehe

faiz said...

boleh la cari jodoh joe..haha

Gieyana said...

sy suka pink..blog sy da kaler2 pink..

Comeyy nurse pinky tu! Ada peluang to Joey! Opss..nnt da owg marah...hihihi

joegrimjow said...

@CikYana(",)

cair lelaki melihatnya

joegrimjow said...

@faiz

klu jadi agen cri jodoh ni ok jugak
=)

joegrimjow said...

@Gieyana

eh eh
comey je
cik tanah lg comey
wahaa

Hazzy Ishak said...

abang teddy bear!!
d(>.<)b

joegrimjow said...

@Hazzy Ishak

lolz

APi said...

nak join joe..
sambil2 cari calon..^^

farra8979 said...

hahaha, funny u... ^_^

[z@ck] said...

ngahahahaha!! srupo teddy bear!

cIk JanNah said...

boleh tak cakap pink mcm pompuan lah.!
abis saya pompuan ke laki eh? sbb sy suka hijau!


larikksssss

JIJI YU said...

ni peserto2 ko joe..ehehe

Anip™ said...

aku cukup tak minat dengan kaler pink nie,

BLOG GEMPAKZ SIOT

Puan Capa said...

ala!comel sungguh

atty's said...

amboi joe..nengok anak dara..kan main ..

FiZ said...

pink...pink dan pink...lawakan....hehe

eiffel said...

-.-" haih, sukanya dia

chop!memang lar joe suka..sbb lom rasa nk pk psl...haih, mcm2 lar...da kje t bwu phm~

FareedSairi said...

Bro...jgn sampai kantol kesat air liur meleleleleh kat booth tu. ngahahaha

mamma mia said...

comel gile komen jururawat2 tu haha

Puteri Iqa Izyan said...

muehehe.. serupo teddy bear :D

/Dayah/nurul/dayak said...

oh kolej cwgn sy, cantik tak kat sana, "duluuuu, srupo teddy bear", hehe ayt comel.

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hehehe` sampai camtu skali menjelir ye joe?

cikpepel said...

dan dan esok rasa nk pakai pink..hehe

suffer8zine said...

wahhh awek misi

Terkini : Cara Mengesan Lelaki Itu Teruna Atau Tidak

Nur said...

hahah.gemuk cam teddy bear...nak yg best je an

biella93 said...

wane pink semua . heheh . cute :)

kun said...

aah.. jururawat lagi! <--fobia dengan jururawat hehe.

Didi nadhirah said...

nurse kejam ok!!(tringat pnglman amek drah)KASAR!

♥CIK SHA♥ said...

gamabr tak blehblah..siap terleir2 lidah..hahaha..lawak la joe ni..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW