Share

TOP 10 Entry 2010

2010 bakal meninggalkan kita kurang dari 3 hari lagi. Tak salah rasanya kalau aku paparkan disini perjalanan blog ini sepanjang 2010. Kali ini akan berkongsi 10 entry yang paling banyak view sepanjang tahun 2010 ini. Aku ucapkan billionan terima kasih kepada korang yang terus support blog ini ketika tuannya sibuk mahupun tuannya tengah angau. heh, layan sajo ya! Malam ini akan buat entry live update bola Malaysia vs Indonesia kalau berkesempatan

Jom tengok entry manakan yang menjuarai tahun 2010!


10) Illuminti pada lemang dan ketupat (1462 views)

sekarang ni wujud golongan yang kaw kaw punya nak samakan semua benda dengan illuminati. aiyo yo, golongan ni bukannya tak cerdik pandai, semua bijak-bijak, sebab terlampau bijak kot boleh keluarkan benda entah apa-apa ni kot. yang sangat bahaya adalah pengikut yang terlampau. contoh ada yang menuduh aku murtad kat entry crocs ni. boleh baca. kata aku agen yahudi sebab tak percaya freemason


9) AC Mizal : Laporan polis untuk blogger (1500  views)



Ok, jalankan tanggungjawab ini. Tak payah nak persoalkan betul ke tidak, memang tak betulnya. Banyak auta dan baca ayat penulisan dia buat kita percaya. Bukan kita lah, aku. Mungkin uncle ni guna hantu? LOL, hantu boleh masuk dalam internet ek? power gile! jadi, laksanakan tanggungjawab anda untuk kalahkan hantu2 internet ni


7) 4 sebab kenapa orang tidak suka Dr Rozmey (15895 views)

Sebab gaya rambut macam..... haha, entah, aku pon tak tahu. Tapi rambut dia ni, sekali pandang memang annoying kot. kekeke. korang camne? ada sampai tak suka sebab rambut tak? akulah orangnya. haha. tapi nak buat macam mana, sebab dia nak ada 'personaliti' yang lain dari yang lain, mungkin gaya tu agak menyampah, biarlah dia.


6) Bukti pemain Malaysia kena laser dari penyokong Indonesia (1957 views)




5) AC Mizal : Gelang Tungsten dan epic scam (19870 views)



4) Cikgu Shida Popularr di youtube (2094 views)

pasal cikgu ni, aku memang kagum dengan kepandaian dia mengedit video-video tu semua. Miming pun terbaik dah, kalah miming aku buat kat lisa surihani hari tu, tapi sebab dia dah reveal dia tu cikgu, tu kesilapan terbesar dia. Jadi cikgu shida, sekarang ni kena bertanggungjawab dengan title cikgu yang ada tu dengan buat yang jangan terlalu tidak senonoh. contoh tak senonoh tu macam latest video waka waka tu. aiyoyo, keterlaluan skit.


***********



Ok, itu dari ranking 10 ke 4. Terima kasih kepada abang AC yang banyak menyumbang kepada blog ini. heh, nampak sangat ramai yang suka baca pasal isu-isu semasa ni kan. baguslah tu. Ok, entry apakah yang menjadi top 3 sekarang? jom sama-sama lihat!!!




3) AC Mizal : Main delete komen untuk jaga reputasi (3476 views)

Taraaa, bukan sahaja didelete malahan terus kena remove dari fanpage ni. haha. punyalah amator buat kerja. Aku dah report kat polis mengenai hal ni, tapi report dengan hantar email je lah. ye lah, nak campur lebih-lebih sebab aku pun mana beli gelang ni, jadi aku cadangkan, mana-mana yang dah terkena penipuan ni, buat laporan polis. Biar polis buat kerja dieorang



2) Sepagi bersama Tuan Guru Haji Hadi (3917 views)





1) Kasut crocs haram dipakai? Kena boikot ke ni? (4302 views)






*******
Entry yang paling banyak view adalah isu crocs. entry ni di promote oleh orang crocs sendiri, mana tak tinggi viewnya kan? huhu. entry pasal jumpa haji hadi awang, entry tu masuk harakah. memang penyumbang terbanyaklah harakah. terima kasih kepada semua yang menyumbang dan sudi share di mana-mana medium sahaja. nanti share2 lah lagi ya =)


Ok, last penutup - TERIMA KASIH SEMUA!


psss : Malaysia menang malam ni? hum2

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

21 comments:

Nordin said...

belum lagi baca semua tu. nanti mau try usha pulak

shah mohamad said...
This comment has been removed by the author.
shah mohamad said...

no.7 and no.5...
the number of viewer...
wow!!

YanaMIB said...

tgk viewer sgt mengancam oke..huhu~

gud luck team malaysia! kena jerit² dpn tv mlm ni..weehuu~ ^_^

joegrimjow said...

@Nordin

ok, selamat membaca

joegrimjow said...

@shah mohamad

org suka plak baca
huhu

Aduka said...

joe.. camne nk tgk pageview paling tinggi sepanjang tahun ni? ajar sket.. hehe.. nak buat review cam joe gak nih..

Cikbelog said...

penulisan joe memang bes :)

selalu jadik silent reader jerk kat blog nieh.haha

joegrimjow said...

@YanaMIB

jomm sorak sampai pecah
huhu

joegrimjow said...

@Aduka


check kat blogger je
kan ada stats

joegrimjow said...

@Cikbelog

wahh, thx u
=)

Mama Zharfan said...

me baca hampir semua kat list tu-- my fav psl ac/gelang, dr rozemy/rambut and isu crocs hheheh keep it up bro

fezaL Mohd said...

abg ni femes :)

Aduka said...

all time kan?
tp nape die buat may 2010 smpai dec 2010 je?
pelik ni..

joegrimjow said...

@Mama Zharfan

anugerah pembaca setia dapat kat akak dah ni
huhu

joegrimjow said...

@fezaL Mohd

femes?
huhu

joegrimjow said...

@Aduka

die nye kire staun je

Tuan Din said...

Aku baru start entry tahun 2010, entry pun baru 10.. jadilah semuanya top10, 2010... hehe

..hizamirahim.. said...

wow.
semua isu2 panas.
XD
keep on writing dude!

joegrimjow said...

@Tuan Din

haha, bleh buat jugak tu bro
hehe

joegrimjow said...

@..hizamirahim..

isu panas mesti jadi tarikan ye tak?

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW