Share

Pelajar UKM meraba-raba di kiosk CIMB Bank

Tak pasal-pasal hari ni terlajak ke UKM! Masuk dalam U ni terus mengimbau kembali zaman belajar. Aceceeh, dah tak belajar ni baru nak terkenang balik kan. Ok, zaman U episod ketiga akan diupdate secepat mungkin. (episod 1 sini, episod 2 sini) Sebab hari ni ada entry hot yang aku tengok sendiri dengan batang mata ni, haruslah update secepat mungkin



Panjang betol tangan laki tu

Ni gambar aku ambik kat UKM tadi, kat CIMB Bank punya kiosk. pergh, aksi berahi ni sampai pompuan tu bunyi 'gelilah' 'malulah' haha! Nampak macam laki kat depan tu, tapi memang perempuan. dieorang buat muka slumber je lepas tu. gila berani student sekarang ya buat perbuatan macam ni kat tempat ramai.  Ke aku yang dah ketinggalan zaman lambat tahu? ishh, kalau macam tu lah keadaannya, tak boleh jadi ni!


Malu kepada orang ramai - budaya menegur

Aku bukan nak banggakan sesiapa disini, tapi hanya sekadar berkongsi pengalaman. Gambar kat bawah ni aku amek masa kat UK dulu, masa kat IC - lebih kurang macam library kat malaysialah. Apa yang menarik mengenai pasangan ni, sebab tahu kawasan tu adalah tempat yang tidak sesuai untuk lakukan aktiviti meraba-raba ni, ramai je yang menegur. Kalau kat club ke, bar ke, tak kisahlah kan, tapi kalau kat tempat macam library, tempat orang study, memang kalau beromen-romen ni ramai je yanag menegur!



Wajah pompuan tu pasrah je


Ok, entry ni aku nak mintak korang bagitau pengalaman korang, kalau korang jumpa orang tengah beromen, meraba-raba ke, comolot-comolot ke, apa yang korang buat?

share jom!


pss : jangan kata tak buat pape sudah =) entry ni bukan nak malukan UKM, cuma perkara ni berlaku kat UKM, sebab tu mention UKM. satu lagi, memang gambar atas laki dengan perempuan, konfem sebab aku yang tangkap

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

43 comments:

sYazY_dZaiMa said...

Memang sekarang ni dah melampau sangat isu pasal ni. Nak kata takda orang tegur, ada. Saya pernah jumpa tapi time blajar dulu tengok senior buat macam tu,tak berani nak tegur. Bila dah jadi senior, teguran dibuat secara umum, bukan pada satu2 individu, kerana utk menjaga aib pihak2 tertentu. Namun, saya berharap, akan ada orang yg lebih tegas untuk menegur golongan seperti ini. Saya ni memang penakut sikit,huu

Fatehah A. said...

pompuan ke kat depan tu?nmpk mcm laki je.nyaris ku igt gay tadi.heheh lain kali sound je, kita berani kerana benar

paih ujey said...

layan...huhuhu....

Ery Farieha said...

woi buat malu ukm
melihat kpd bag tu, budak 1st year tu
ery x penah nampak lak sepanjang dok ukm ni =.="

laskar rainbow said...

perghhh! sian nama baek my uni terlekat kat entry nie. eheee;DD

kekadang segan jugak bila ada manusia bt perkara yang tak sepatutnye nie...

idAti mALek said...

eh itu beg budak 1st yr yg kaler biru tuu...heheh~

ape nak jd dorang ni..

kalo aku, aku sound on d spot je trus....

Nadia arRumaisha said...

pernah dulu2 mase duk asrama ader pakcik tuh cube meletakkan tangannya kat betis...memang dasar and kene sejibik siku kat pakcik tu...saye banyak kali juga menyiku sesiapa saja yg cube meletakkan tgn pada saye...hahah bila pikir skang, padan muke dorang...tentang melihat perkara2 tersebut, of course saye akan larik and mengutuk dalam hati...

+d.O.Y.A.h+ said...

@laskar rainbow laaa. datang ukm bila? tak terserempak pongggg =.='' downjap. agaggaga

Azah said...

nk tegur x berani..
ucap astaghfirullah kuat2 bg dia dgr..

p/s: baca 3 kali br faham mksud cemolot... huhu

iqbalhakimi said...

ayoyo..apa nak jadi dengan pelajar skang..nie pelajar u..tak tengok lagi pelajar sekolah..berlambak..kat tangga sekolah tu mcam hotel bajet dah...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

ko biar betul Joe.. tu mcm budak jantan je dua2 tu...hahaha.

Aku X-PO said...

setakat ni kawe tok rajin lagi tegur. kawe tgk jah. mapuh gi la dio. besar doh etek

laskar rainbow said...

@doyah : eheee;DD memang pelangi study kt ukm lar =)

Afeeqa said...

sy pernah nmpk couple melayu bercium masa naik escalator. mmg xde segan silu. masa tu dgn kwn, bila nmpk mereka, sy stop. then kwn tny kenapa, sy ckp nak tonton wayang percuma. ms tu couple tu berjalan sebelah sy. dengar atau tak, sy rs mereka mst buat xpaham.

IRAH HAJERAH AZMAN said...

midvalley. a very pretty woman with hijab dgn kapel die comolot kat LRT. Tak sempat buat ape sebab bila aku tgk kawan baek aku tutup mata aku dengan tangan dia. kononnya aku x cukup dewasa nak tengok org comolot. lol! Tapi if it happen to my fren, macam keluar dengan aku, dorg nak pegang-pegang tangan pun aku tak bagi. kalo dorg mode gatal nak pegang2 ni aku cepat2 tarik tangan kawan perempuan aku and bawak dia tgk baju cantik ke ape ke ~..~''. wiii...

GadisTerbilang said...

Wat malu student UKM jer!

iznulmuazim said...

saya sekadar nak memberi pendapat ;)

saya tak sokong mana pihak..tapi wajarkah student di atas ni terus dituduh gay?

Mungkin diorang ni sekadar nak bergurau...

Adakah perlakuan ni boleh dianggap aksi ghairah?

Saya just nak bagi pendapat sebab saya tak anggap pun ini aksi ghairah..jangan lepas ni tuduh saya gay pulak..maklumlah nanti orang kata lain,lain pulak tafsirannya ;)

peace!
saya straight saya okay ;)

la d0n$eja n0reul said...

laaaa..p0mpuan ke yg kt dpn tue...
0whhh memalukan dak ukm sungguh...
hampagas t0l...

iznulmuazim said...

@iznulmuazim

saya tak pasti itu lelaki ke perempuan..kalau perempuan saya rasa memang tak patut diorang buat macam tu ;) kalau lelaki sy rasa tu bukan aksi berahi..

eykameow said...

macam laki je kat depan tuuu. HAHA

YanaMIB said...

yg depan tu nmpak cam laki..haha..ingt mata sy sorang je nmpk cam laki =P

kt kolej sy pn ramai buat cemni..open minded bak kata dorang..klu tegur dikatanya kita kuno..hehh~ =_=

Siti Zafira said...

Hihi. Kenapa saya tak terserempak dengan saudara Joe dan juga dua orang saudara yang melakukan aksi yang menimbulkan syak itu ya..? Saya lalu depan CIMB tadi. Eheh. :p

But seriously, terkejut dengan tindakan dua orang 'mamat' itu. Huh, berani betul. I mean, mereka mungkin sekdar bergurau atau whatsoever. But do realize, in public, takkan nak buat perkara yang buat orang angkat kening kot?

Oh my...

liyanaziz said...

mungkin mereka rapat, mungkin dah kawan lama, rasanya tak salah cumanya keadaan, tempat serta masa x sesuai *kalau yg depan tu lelaki*!
apa yang kita lihat mungkin lain realitinya.. nak cakap banyak,,, takut jadi fitnah..
btw, kalau org nampak org comolot,,, org cakap cani,, "kejadah comolot kat public? ingat new york/hollywood ke???" muahahahahhahahahaha

kembatolo™ said...

erk. tak berani kot.
tengok saiz badan dulu baru boleh tego. haha

auny ngehngeh :D said...

errkk .ish ishh ishhhh

Shaofie said...

malu aku sbg student UKM. weh joe, ko belajar kat UKM ke?lenkali bgtau... leh aku jumpe ko...

Marhaen Kacak said...

aduiyay....mane tak abih duit PTPTN.. tak sedar diri belum kene dah berutang keliling pinggang, ada hati kat U berpoya2...adesss

Isu Semasa : Siapa Tak Pernah Fuck Dia Loser!!!

K2r~90 said...

stud UKM der!! beg freshy tuuuu.. maksiat merate2 ade yek skrng

[z@ck] said...

apasal aku nampak macam laki dan laki? hurm..tak pernah ada experience menyaksikan orang buat sandiwara depan mata.even kat NZ pun dorang just peluk peluk je paling kuat pun.kiss secara passionate non ado.hahaha

Anip™ said...

haishh~ macam kot diorng nie..

Latest Entry :
-> Contest Facebook Aizuddin.com
-> Blog Review Special : Aq Naim, JOm Terjah !

Akulah Aqilah Itu said...

sekali nampak macam jantan daaa.. =P

niamoody said...

kt pusanika ukm la tuh..dkt tepi unikeb kedai buku tu..pufffff..kan dh buat malu universiti..haiyok...terjah jer kot, takut ape ,tegur je..

Eri-chan said...

memalukan aku sbg ex-UKM. tegur jek tapun jeling tajam menikam.tgk reaksi diorang.

anis said...

ya Allah, x malu betol..
beg yg bdk laki tu pkai beg 1st year 2..bru 1st dh pndai wat benda2 cmni..wat mlu UKM je...huh

zaira said...

saya buat bodoh je. huhuhu.

XIX Dragunov said...

@ d.O.Y.A.h

memalukan kita je kan? dem

ika honey bunny said...

weyyy aku budak UKMMM. maluuu weyy maluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... merosakkkann nama UKM je depa ni lahh

Hassanah said...

lah igtkn gay,
cis x bermoral lngsung

shamsiah shamsuddin said...

haish..ramai giler student n alumni2 UKm mengomen ni..
joe datang UKM?awat tak jumpe?awat tak kabo siang2..lau tak kan da leh baut gathering kat pusanika sambil2 cuci mate tgk Pc fair tu..
takde rezeki tuk terserempak ngn joe kat tempat sendiri..
pasal entry tu..hmm mungkin dia ade sebab sendiri tuk mengatakan yang dia bukan homo o gay..bagilah dia peluang tuk menjelaskan kedudukan dia yang sebenar ke..
jgn terus menghukum...dgr dulu..diaorg ade penjelasan....

fadhdeela said...

malunyer..xrasa malu ke org tgk.mcm2 la zaman skrg nie..dah mcm kat london lak..ish2!!
pernah jugak tgk org main raba2 dlm wayang..hihi ape yg deela wat..bg salam kat diaorg..hihi kelam kabutt btol2kan bj!! :p malunyerr!!

Jom singgah: Cerita Kisah Kami..

sickchild said...

HAHA. dangg T___T

aku malas nak masuk campur hal org.
tapi sakit mata gak ah sbenonye.
tak reti lah nak tegur . wuuu.

mungkin kalu aku la. aku same gak cam ko kot. amek gambo wuakakaka. tp aku twitpic jela aku kan malas nak update blog wakakakas

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

nampak sangat tu budak 1st year....hmm,tak tau nak cakap camne...kita cuma kena teruskan kerja kita mamca mna nak bantu Islam ni...

moga2 masa depan ada chance jumpa joe...hehe,semalam x sempat bila joe dah balik dulu...

lilacfla said...

igtkan joe nak wat prank lg.

"raba poket sebab nak cari wallet". hoho

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW