Share

Gathering Futsal Blogger Update

Pergh, gila lambat update. haha. sibuk dengan hal keduniaan sampaikan hal blog pun turut terabai. Ni pun update sebab Mlaysia berjaya ke pusingan separh akhir, semangat bola menang sampai terus update gathering futsal tempoh hari;) Ok, ni nak update skit pasal gathering futsal hari tu. Banyak jugak blogger yang datang hari tu, sempat tulis kat sini hanya 22 tapi ku rasa lebih sebab ada yang tak tulis ni. jom tengok siapa yang datang






Bukan blogger pun ada yang datang! yang penting semua malam tu main dengan puas. puas sepuas-puasnya! Banyak juga gambar yang diambil dari blogger dan antaranya boleh tengok sini


Sepak mula pada pukul 12 malam. Sebab ramai yang datang awal, ye lah dalam jadual tulis 11.00 malam, masa tu digunakan untuk berbual-bual dengan blogger yang datang. Kebanyakan datang sebelum pukul 11.30 dan memang agak lama jugak lah berbual-bual sambil menonton arsenal lawan ape ntah malam tu. heh, layan saje


Maka pukul 12 malam, sepak bola dimulakan. Pukul 2 pagi, habislah main bola. perghh, gile pendek update. haha. Takpe, ni sebab update lambat ni, kalau update awal-awal boleh la awal sikit. usha gambar je lah. terima kasih pada kawan atok yang tolong amekkan gambar


Semua pakai spek, bukti semua adalah blogger. kekeke


Bergambar sebelum balik

Ok lah, tu je update ringkas. Best sebenarnya gathering blogger berbentuk mengeluarkan peluh ni, lebih mesra gitu. maklumlah, percikan peluh tu membuat lebih mesra. wahaa. nantikan gathering seterusnya ya.



pss : tahun depan start nak buat gathering blogger di setiap negeri naik joana ok tak?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

29 comments:

Bro Framestone said...

bro blogger juga.... tapi tetap xnak pakai spek

joegrimjow said...

@Bro Framestone
nanti kena join bro

akmalhilmi said...

wow
wow
aku sgp dtg wpn oku
hahaha
tgu ae aku sehat
van der sar oke
hahaha

joegrimjow said...

@akmalhilmi

kurap di tangan itu kelihatan
eh eh

cedera
=)

BEN ASHAARI said...

nama aku takde keee.. hahaha..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

GKSB baru nk buat gathering blogger utara 25hb ni...

ZACK ENTRY said...

ben dan joe memang terbaik malam tu..pasangan sepasukan yg mantap..heheh

dak eina said...

wah bestnya.....

MuNsYi SaMa said...

aku nk join kalo main bowling je.hehe.

best2. busy la plak. :)

aisyahnadiah said...

joe?? hey, i think i know u! ex kmm kan?? mpp dulu? I classmate mizwar. hehe...terserempak lak ur blog..nice..=)

suffer8zine said...

huhu den x de transport

Terkini : 100 Manusia Paling Berpengaruh Di Dunia

Qarl said...

tahniah joe

cool!

qarl xberada di shah alam pd tarikh masa demikian. ada tweet u kot haa

Tuan Din said...

Joe buat futsal sbg xtvt bulanan..
amik sabtu minggu ker dua ker setiap bulan senang nak set time..

cik EPAL said...

alaa wat la yang perempuan boleh datang jugakkkkkkkkkkkkkkkkk

Fizzo said...

aduh.. mcm mana boley terlepas ni.. nnti kalau ada gathering blogger, inform saya k..

Izzat Aziz said...

Best ni, nak ikut pun transport tak de..haha

Faizal@PeJAY said...

terbaek le...padahal seluar semua ada kasut futsal lak takde ishh

joegrimjow said...

@BEN ASHAARI

ahaa, sape suruh duk sibuk update blog
hehe
xpe, gambo ada

joegrimjow said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr

buat2
;)

joegrimjow said...

@ZACK ENTRY

itu macam perli je tu
hehe

joegrimjow said...

@dak eina
sangat best

joegrimjow said...

@MuNsYi SaMa

ahaa
zelo trun kot malam tu

joegrimjow said...

@aisyahnadiah

wahaa, yupp
=)

joegrimjow said...

@Qarl

tau2
dapat jugak
huuhu

joegrimjow said...

@cik EPAL

eleh
xdatang jugak nanti kan?
huhu

joegrimjow said...

@Faizal@PeJAY

lain kali kena bawak tu bro
huhu

khairil said...

aku tak ada luck malam tu...tendang asyik tak goal je =.="

kak ina kl said...

futsal..kalau akak jadi main for sure semput..

Skype Crew said...

ak dtg kul10 joe..misunderstanding ngn ko...huhuhu...

papepun mmg best main mlm tu.. puas ati... ;)

Gathering Blogger Futsal

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW