Share

Dari baju tidur ke tuxedo



Tak snonoh punya gambar!

Heh, nak cari baju tidur lelaki, tapi semua google tunjuk baju tidur ala-ala macam kat atas ni. Haiishh. Double Standard betul kepada lelaki Google ni kan? Nanti kita report kat polis internet. ada ke?

saja nak berpantun

Semalam pakai baju tido
Hari ni pakai tuxedo


wahaa
=)



Nak gerak ke gathering, jumpa disana

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

20 comments:

yanmie said...

Salam,

hahaha x blh blah betul lah gambar atas tu, cuba try beli dan pakai...wakaka :))



www.yanmieonline.com

Cik Diana said...

Oit.. gamba sexy mexi tOl.. huhu

nursarah puteri biru said...

sexy n hensem!

enyheartsdiamond said...

aww! berpantun-pantun macam saya ya :DDD

i love rythm :D

ღ TeRU²bOzUღ said...

heee. hansome bertuxedo.. hee =)

NAJ HEBAT said...

joe.. r u okey?

mata juling jap..


baju tido tuh me-mang-me-ngan-cam.

lepas exam datang sini,
dtg tengok si buah hati,
jejaka idaman nyah dan lelaki,
sape lagi kalau bukan yg bertuxedo ni..

apa macam? boleh terima? sila jangan PENGSAN.

maCy said...

nk g gathering :(

Oasis said...

Haha...Cantik baju tu. Mesti sronok klau dpt pakai kan...

azaliahjsalleh said...

hawt gilerrr abg joe

joegrimjow said...

@yanmie

aik ai
xleh xleh
hehe

joegrimjow said...

@Cik Diana

erkk, patung je
hehe

joegrimjow said...

@nursarah puteri biru

wahaa
=)

joegrimjow said...

@enyheartsdiamond

jom balas pantung jom

joegrimjow said...

@ღ TeRU²bOzUღ

mekasih2
hoho

joegrimjow said...

@NAJ HEBAT

wahaa
xmampu nak beli pantun
huhu

joegrimjow said...

@maCy

jom2
;)

joegrimjow said...

@Oasis

eherm2
ku xjual
uhu

joegrimjow said...

@azaliahjsalleh
hawt kah>
huhu

Hanisah Safian said...

putih itu suci! haha :D

joegrimjow said...

@Hanisah Safian

suci itu joegrimjow
hehe

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW