Share

When Blogger, Facebooker and Tweeple meet together - Cubaan Kedua!!

Cabaran minggu ketiga Free Your Ideas dari DiGi Youth akan bermula pada 12 malam ini. Jadi, mintak semua untuk vote entry kita untuk memperoleh RM 10 000 dari DiGi bagi menjayakan Gathering terbesar kita nanti. Update gathering akan diumumkan setelah berjaya menang. Minggu pertama dengan ranking no 3, minggu kedua kita berada di Ranking ke 32 (walaupun kurang promosi) SYABAS!!


Cabaran bertambah


Sekarang dah ada banyak entry yang bertanding dan sudah hampir 1000 sudah diposkan. DiGi Youth fanpage juga sudah mencecah 43 ribu. Jadi sememangnya begitu banyak cabaran dari peserta lain. Tapi aku cukup positif, minggu ketiga ini adalah milik kita!!! Jadi, bawah ini aku akan tunjukkan beberapa cara untuk kita memenangi pertandingan ini


Cara untuk menang!

  • Pastikan entry kita berada di kelompok leaderboard
  • Promote besar-besaran untuk setiap kawan kita vote seawal mungkin (bermula pada 12.00 malam ini)
  • Buat entry di blog (sekurang-kurangnya sekali sepanjang minggu ini)
  • Post di wall facebook masing-masing (sekurang-kurangnya 2 kali setiap hari)
  • Twit di twitter masing-masing (sekurang-kurangnya 5 kali setiap hari)



Aku rasa kalau kita bergabung sekali lagi untuk minggu ini, pasti akan menang cabaran di minggu ketiga ini. Kalau dulu separuh minggu kita berada di no 3, tak mustahil untuk seterusnya kita boleh terus kekal no 1!!! SAMA-SAMA BERUSAHA!!!




Klik http://t.co/p2UNc2U dan VOTE


Ini video cara bagaimana aku dulu promote supaya entry ini boleh menang. Harap lebih ramai yang jadi 'gila' macam aku ni untuk promote. Jom promote kawww kawwww!!!! (habis orang kena spam)



pss : sangat-sangat berharap dapat sokongan semua!!!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

18 comments:

AkuAyie said...

knp xde vlogger. ni nk majok ni

joegrimjow said...

@AkuAyie

haha. same ngn blogger jugak tu
jom2 pomot

wazy said...

salam bro
dah tolong vote n post kat wall fb
memang best ni kalau dapat ,hehe

noor afzan said...

esok pagi saya jalankan operasi!
mesti mahu menang!

thanks joe atas segala effort ini.
InsyaAllah, yang penting KERJASAMA.!

joegrimjow said...

@wazy

thx u
sama2 kita promotee

joegrimjow said...

@noor afzan

sangat2 terima kasih!!!
jom naikkan ranking

Hadi said...

dah vote and post kat wall , lagi 1 dah buat entri gak !

joegrimjow said...

@Hadi

wahaa
thx u
sama2 promote terus menerus

joegrimjow said...

@Hadi

wahaa
thx u
sama2 promote terus menerus

fezaL Mohd said...

harapnya .

Skype Crew said...

ak yakin kali nie mesti no 1 pny...hhuhu..

ble tgk video tu joe, ak rse ko nie mmg gile2 pny pomot...hahaha..

jom2 pomot... ;)

fahmi ibrahim said...

Joe je nampak semangat... tuan punya tak berapa nampak semangatnya... tapi tak tahu la kot2 aku terlepas pandang.. huhuhu...

Afra Yuri said...

yeszza dont give up! every week boleh try kan? dah vote. goodluck!

aried said...

joe... aku mntak copy jer la video ko ni ek.. nak embed kat entri aku... kasi promote.. kita dah masuk leaderboard dah ni... gogogogo

joegrimjow said...

@fezaL Mohd

sangat berharap ni

joegrimjow said...

@fahmi ibrahim

xpe,
yg pentg kita tu bersemangat
wuhuu

joegrimjow said...

@Afra Yuri

cik arfa jangan lupe pomot ok
=)

joegrimjow said...

@aried

no hal bro
sila2

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW