Share

Lorong Sex di Alamanda

Lorong yang dimaksudkan


Pernah ke Alamanda? Kan ada pintu masuk ditepi Carefour yang punyai jalan pejalan kaki. Di rimbuni dengan pokok buloh dan ada tempat duduk yang selesa. Kalau jalan disana pada waktu malam, perlbagai cerekarama dapat disaksikan dan didengari


*****


Lelaki : Doh la mrajoknyo
Perempuan : abe sokmo gitu, lepah buak saloh, mitok maaf. buat saloh lagi, mitok maaf. bilo nok bruboh?


Lelaki : aloh. buke sengajo. tok sengajo
Perempuan : yo la tu. sokmo tok sengajo. becii!!


Lelaki : ishh, tok baik beci-beci ni. benci tando sayang ko ni? hehee
Perempuan : tok se laye


Lelaki : abe blanjo make make ni. ok?
Perempuan : tok se


Lelaki : abe blanjo tengok waye
Perempuan : tok se


Lelaki : abe blanjo main bowling
Perempuan : tokse


Lelaki : abe blanjo alat make up??
Perempuan : ok!!!


Si lelaki dan si perempuan yang berdialek bahasa kelantan. cuba memujuk kekasih hatinya dan tak tahu apa kesalahan lelaki itu. Misteri dan tak mahu membongkar misteri orang


*****

Sepasang suami isteri bersama stroller di bahagian tempat duduk seterusnya


Isteri : ciku cak, ciku cak
Suami: (hanya senyum)


Isteri : olololoooo. comelnya anak mama. senyum sikit
Suami : (senyum lagi)


Isteri : senyuk kedek kedek. nanti besar jadi macam mama ok
Suami : (muka berubah)


Isteri : jangan jadi macam papa. dia tak bagus. dulu tak merokok tapi dah kawin merokok pulak
Suami : (mula bersuara) kot ye pun nak mengadu, jangalah mengadu pada anak cik oi


Isteri : ehhh, papa terasa pulak
Suami : siapa yang tak terasa kalau perli macam tu


-sambil mengambil satu batang rokok, lelaki itu bergerak ke tempat yang sedikit jauh


******

3 anak dara yang duduk bersama di atas kerusi disebelah lagi. Seronok mereka berbual dengan nada yang sangat tinggi. Mungkin tak perasan


Perempuan 1 : ko nampak lelaki kacak tadi
Perempuan 2 : nampak-nampak. macam pelakon korea!!
Perempuan 3 : jepun pun ada!!!


Perempuan 1 : eee. suka la aku. kalau dapat bf macam tu... kan bagus...
Perempuan 2 : memang melekat sampai habis la dapat bf macam tu. hensem dan kacak
Perempuan 3 : jangan lupa dia pun nampak kaya


Perempuan 1 : kalau aku tegur dia macam mana?
Perempuan 2 : jangannn. nanti kata kita ni perempuan yang tak tahu malu
Perempuan 3 : betul2. jangan maruah tergadai


Perempuan 1 : habis tu, nanti melepas
Perempuan 2 : dah dah. ko nak letak kat mana bf ko tu
Perempuan 3 : jangan curang. nanti kena curang balik


Perempuan 1 : alah, tegur je. bukan nak ngorat
Perempuan 2 : hek eleh. lepas tu kalau laki tu suka, ko pun suka jugak la kan
Perempuan 3 : jaga maruah kita kaum perempuan!!!


Tak paham apa maruah perempuan yang dijaga padahal cakap kuat tak ingat dunia. sebatu pun boleh dengar cik adik cik adik oooi!!


******

Guy : nak raba sini
Girl : ermmm

Guy : sini pulak
Girl : urmmm

Guy : sini...
Girl : janganlah... nanti orang tengok

Guy : takpe gelap. sikit je..
Girl : abang...

aku batuk dengan kuat. UHUUUKKK HUKKK HUKK


Girl : tengok bang, dah ada yang nak tegur
Guy : takpe, sikit je

Girl : bang...
Guy : sini ek

batuk lagi dengan lebih kuat. WUHUUKK HUKKK HUKKKKKK

Guy : kuat batuk dik. kami baru kawin. nak ubah tempat pulak. jangan fikir bukan-bukan ok
Aku : saya pun dari pagi tadi sakit tekak bang. sorry lah

bersangka baik. harap memang benarlah tu....


pss : solat apa yang 4 kali tahiyat?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

38 comments:

Afizz said...

Macam-macam betul ragam manusia kat sana ya?

Apa Cerita Orang Muda? :
Tutorial Membuat Conversation Facebook Palsu

Jom Follow sekali :)

aracomot said...

yang akhir sekali tu tak leh blah langsung.. kot ye pun da kawen takkan lah kat public pun nak uat projek jugak.. aduhai tak faham ngan orang skang!!!

Syazwana said...

hahahaha
macam2 betol
xD

Asyraf Hamasaki said...

ini prank ke entry sebenar ni aku dah mula confius semenjak terjebak kat sini

noor afzan said...

haha..
lorong tu lorong tu..err.betul ke?
isk2.siang je saya lalu situ.

macam la selalu ke alamanda.
haihh!
*tepuk dahi sendiri

joegrimjow said...

@Afizz

sangat macam2

joegrimjow said...

@aracomot

bersangka baik

joegrimjow said...

@Asyraf Hamasaki

eh eh
yg ni bukan
betol punya

jaysya said...

haha kalo da kawen dok je la dalam bilik diam,,
ni seboleh2 pulak nk kat tempat public,,
macam2 dunia ni,,

Cute MuM said...

tak boleh blah yang last sekali tue...

Ery Farieha said...

argh!
wak dia baru kawen
pesal nak raba kat alamanda?
raba kat rumah tak leh?
menjawab siot
bongek gila


ciss emonya aku
hahahahahaa

n@iem88 said...

joe,nmpknyer soklan nie daus tanyer mse matrix dlu...
solat ape ader 4 tahyat..
solat magrib yg maner makmum masuk ketika tahiyat pertama.
die masuk so die tahiyat satu
imam tahiyat akhir, die ikut, tahiyat kedua.
then imam salam, die bgn then akan wat tahiyat ketiga dan akhirnyer keempat.huhuhu

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Bro Joe. Tu baru lorong kat Carrefour. Belum lorong kat Cold Storage, lorong tepi GSC. Lorong tepi GSC paling panas. Macam mana Shag tahu? Shag orang Putra. Salu p Alam. Boleh cakap Alam tu 2nd home lah ;pp Yang bukan lorong pun, ada jugak buat projek. Haish.

Yong Sofea said...

kenal sangat dgn lorong tu. saya duk putrajaya jugak. kerja kat Carrefour. tapi tak tertarik pun kat lorong tu.

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

huhu~ pernah lagi jumpa org mcm tu..

CaPiQa said...

lorong yang lohong. haish.

amirul said...

lorong maksiat lebih tepat barangkali... :p

Meyraa - chan said...

haha yang last tu yang tak boleh blah. huhu. ala, kat putrajaya kan mmg port org2 nak buat benda tu. sedangkan kuaters pn dorg boleh guna smpai kne tangkap khalwat. dah tak ingat dosa dorg ni. =.=

atok said...

adakah benar kesemua crita ini whai joegirmjowwww?

heh solat maghrib tuk makmum yg msuk mase tahyat awal imam hehe

Raybond said...

solat zohor dan asar @ maghrib dan isyak yang dijamakkan,,, :)

Afra Yuri said...

lorong gelap. haha. yang last sekali tu, percaya la sangatt lol

adikeica said...

solat terlupa rakaat keh keh keh..apa jawapan?

joegrimjow said...

@Ery Farieha

emo ni pms ke
wahaa

joegrimjow said...

@n@iem88

betulll

joegrimjow said...

@♥ Roshazzy Shag ♥

boleh singgah2 ni

joegrimjow said...

@Yong Sofea

aha
bleh la jumpa2

joegrimjow said...

@atok

mestilah bro

haszuraidah ishak said...

hehehe.. suka part

Guy : kuat batuk dik. kami baru kawin. nak ubah tempat pulak. jangan fikir bukan-bukan ok
Aku : saya pun dari pagi tadi sakit tekak bang. sorry lah

cayalahhh..

Puteri Iqa Izyan said...

uiks..sume igt..rakam ke cite?
huhu...

Bya Adawiyah said...

kelakarla baca...=P

piNky LuCiA said...

wah.. semua joe dengar, hehe. insaf.

||| PöJìé PööH ||| said...

Hhaaha macam2 perangai.. Xpnh plak tau port itu ;p

Love,
PojiePooh Abdullah

||| PöJìé PööH ||| said...

Hhaaha macam2 perangai.. Xpnh plak tau port itu ;p

Love,
PojiePooh Abdullah

lotikus disarimankan said...

uih
lain kali boleh la pacak kamera rakam
hehehehe...soklan itu.mcm bisa ku dengar.jawapan dia:solat yg empat rakaat

~~DucKneSs~~ said...

aku xpecaya pada yang last tu..if dah kawen, pojek kat umah la..perlu ke kat tgh2 'hutan' tu..chett..org zmn skang mmg berani..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

seyes ke joe..? tak penah plak lalu situ memalam... hehehe agaknya kalau lalu yang belah belakang yang kat area cold storage tuh lagik memacam drama.. sebab tempat tuh lagik rimbum pokok buluhnyer...

tuh tempat laluan akak dikala tengah hari..
berjogging ke alamanda dari parcel e.. eheheheheheeh

*she's s0 e!Ra* said...

Hello Mr Joe, this entry is interesting.
Macam-macam kerenah manusia ni.
We observed, and we learned from it.

budakdebab said...

hahaha,,cam2 ragam,,, but untuk yg 3 gadis itu mmg kelakar,,,huhuhu,,

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW