Share

Pemenang Hadiah Contest Jika Dapat RM 10 000!

Salam,

Ramai nampaknya yang terkena dengan entry aku yang lepas. Sorrylah ya kawan-kawan, itulah dinamakan entry HANGIT. hehe, memang best buat entry macam ni sebab bila kita baca di ruangan komen, memang tergelak besar. Apa-apa pun, minta maaf kalau ada yang buat tersesak nafas. Ok, straight to the point, kali ini aku akan mengumumkan siapakan pemenang Jika Dapat RM 10 000!




721???


Pergh, memang hebat penangan oh media ni. Bukan senang nak dapatkan beratus-ratus like ni, tapi oh media dapat sapai 721. Antara sebab kenapa dieorang dapat sampai 721 ni adalah kerana memang ramai kawan yang likes dan juga status wall yang sangat menarik. Juga dikesempatan ini aku nak ucap tahniah pada oh media sebab dah capat 100 000 fan page.


TETEPI!!!!


Bak kata syah, kena tengok elok-elok sebab ada yang tidak memenuhi syarat dan memang oh media tidak penuhi syarat sebab tidak post di ruangan komen status yang ditulis itu. Haa, betapa pentingnya syarat sebuah pertandingan kan? jadi kita tengok, siapakah yang pemenang sebenarnya!!!






Ahaa, dengan 150 likes, maka syahirah sabri adalah pemenang contest Jika Dapat RM 10 000. Tahniah diucapkan. nanti kita berfacebooking ya urusan nak bagi duit tu macam mana. UTP dekat je nak pergi =)


Kesimpulan Contest


Objektif tercapai dan aku harap semua berpuas hati dengan keputusan ini. Bagi yang rasa hanya kawan yang ramai je dapat menang contest ni, tak semestinya sebab syahirul.com yang mempunyai lebih 43 ribu fan page kalah dengan syahirah yg hanya ada 2 ribu lebih kawan. 'Kawan' kita ni bukan senang-senang nak like status kita kalau tak menarik ok. Khai pulak, sorrylah bro ya. takpe, nanti masa ko kawen satu bahagian hantaran aku sponsor. wah wah =)


Bagi kesemua yang masuk, terima kasih banyak-banyak. Nantikan contest seterusnya di Bulan 11 ini nanti. selamat hari 10/10/10


pss : off to manchester nak beli mini cooper =)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

28 comments:

neyra shazeyra said...

alamak! kena masuk meminang joe hahahaha

Khai said...

wakaka.. tak acik! sikit sgt salahnye.. nak boitkot blog ni mulai hari ni.. hahaha.. gurau je :P

ala joe takpe.. saje2 je nak memeriah kan majlis contest kawan2.. honestly kalo la aku menang, mmg dah niat nak kasi Eyra bila jumpa dia nnt.. tp at last dia yang menang.. bagus2.. student kan mmg perlukan byk duit.. so berikan pada yg lebih memerlukan..

Dan aku plak, memerlukan Eyra belanja mcd bila naik KL nnt.. x belanja, campak dalam air pancut the gardens.. hehehe..

tahniah twin!

p/s: len kali letak hadiah 10k taw joe.. hehe

slay said...

wah hebat2. aku cuma dapat 3 likes je. nampak sangat status tak best. -_-"

tahniah kpd pemenang. :)

joegrimjow said...

@neyra shazeyra

wohoo, jangan2

joegrimjow said...

@Khai

haha, soh die blanje kite la makan mc d, hehe

neyra shazeyra said...

joe and khai, ye ye o je khai nak bagi i duet raya, auuuw. i tergugat ngan u la ni i beriye2 suh org like tau!

joe nak mcd? auuw lap u joe kah2

suffer8zine said...

hekkk gaban banyak sgt2 gile gaban yg like. aku gak yg sikit. wakakap

mama zharfan said...

kalau me join, setakat dpt 20 like tu boleh lah..sbb kwn2 FB me jenis yg malas/tak layan contest :p

miss lolly a.k.a luvfareda said...

tahniaaaaaaaaaaaah =)

Lelaki Ini said...

besh2!
rugi ak x join!

z said...

melopeh....

nur said...

tahniah pemenang 10k.. hehe,,

ALL IN ONE

syahrilhafiz said...

hahahahaha..akak comei menang..
bro joe ini satu keputusan yg tepat..
tiap2 hari promote..
blogger kental la si ieyra ni...=)

neyra shazeyra said...

@syahrilhafiz


auuww malu

nikamirul said...

oke la tue.
sedekah la rm10 :p

/Dayah//Nurul/ said...

apa lagi ieyra. cpt contact mak..sy mau kawen ngahaha. err betul ke nk pinang jo :P

joegrimjow said...

@neyra shazeyra

mc d pon ok
hehe

joegrimjow said...

@suffer8zine

die kuat promo kot

joegrimjow said...

@miss lolly a.k.a luvfareda

lolly xmasuk pun

joegrimjow said...

@z

tunggu bulan 11, tu pon klu ada r
hehe

joegrimjow said...

@syahrilhafiz

ahaa, memang sangat kental dalam mempromote

joegrimjow said...

@nikamirul

kena tanye die bak bagi ke x
hehe

neyra shazeyra said...

semua mntak belanja. pokai la. hahaha sorry guys. ku nak gne duet ni utk convo diri sendiri. *sedih gila bunyi* sebab tu la gigih masuk contest ni HAHAHA

Mr K said...

Bergantung kepada populariti seseorang juga. Lagi pun, kalau perempuan yang cun post apa2 status, mesti akan ramai like -_-

syahirul said...

aku memang dah taw aku kalah tapi tak kisah.. tapi aku boleh berbangga sebab aku takde suruh orang LIKE pun dalam status aku..

kalau suruh like, insyaAllah akan byk lah like... tapi ape pun aku setuju aje bagi eyra rm100 sebab aku tak perlukan mana.. saja sertai...

tahniah pada pemenang dan kepada yg kalah sila cuba lagi..

suffer8zine said...

HADIAH SAGUHATI X DE KE BRO!!!

wakakap

noor afzan said...

tahniah eyra..
perghh..banyak tu yang like2..
saya punya tak sampai 10 pun.
hoho..

neyra shazeyra said...

saje rajin update. gigih gila sbb tgh takde duet. bila joe nak bankin nafkah ni? hahaha

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW