Share

Kelate Gomo featuring Afiq Ismail

Hari ni rumah aku bising dengan 'zikir' pelik dari anak saudara aku ni, sape lagi kalau bukan afiq ismail. ooh, jangan anggap bukan-bukan, bukan zikir songsang tapi mulut dia tak lekang dari menyebut.... tengok sendirilah



Sapa suruh ganggu papa joe buat kerja, kan dah masuk youtube!



Esok akan ke stadium untuk menonton perlawanan Bola sepak separuh akhir Kelantan lawan Kedah. Jom rakyat kelantan kita penuhkan stadium dan tunjuk contoh tauladan terbaik sebagai penyokong yang betul-betul menyokong, bukan penyokong yang merosakkan imej negeri kita semata2!



pss : bunyi tweetdeck, hari ni jadi gila twitter. haha. add kat @joegrimjow ok.

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

19 comments:

_aLiaHwaFa_ said...

comelnyer!!

Dhaani Ahmad said...

go kelantan go.
gomo klate gomo sek sek kitoooo!
;D

suffer8zine said...

heheh! nice la!, gomo!

Kasi Pecah!

mR Gee.!! said...

kelahh anok daro demo... hehehe..
lesum pipit nangum.. heheheh

Yatre Hayati said...

he is cute. kita pun tak sabar nak tunggu anak buah kita pandai cakap !

anyss said...

Salam,
semangat tinggi macam papa dia gak hu huhu tetiba je tuan tanah ni jadi tua dah ya hu hu hu

waaaaa nanti updet blog kat stadiumlah ya ;)

Gomo kelate gomo!

nabil_potter said...

gomo kelate gomo...kita jumpa di KB sabtu nie..huhu

Amir Izzat said...

hahha..lawak la.. kelate gommo..kelate gommo... gommo gapo tue boh? hahaha..


orait...jom pi stadium...hehe..

gomo kelate gomo..

joegrimjow said...

@_aLiaHwaFa_

cute kan

joegrimjow said...

@Dhaani Ahmad

beyehh
esok2

joegrimjow said...

@suffer8zine

suara dia mendayu2

joegrimjow said...

@mR Gee.!!
nangum??

joegrimjow said...

@Yatre Hayati

nanti dah pandai bleh buat video

joegrimjow said...

@anyss

macam takde connection je
huhu

joegrimjow said...

@nabil_potter

jom p skali jom

d_LA said...

tomeynyerrr..best la esk g tgk live kat stadium yer..sok guling2 dpn tv jerlah, mintak2 ade live..
gomo klate gomo :)

~aida~ said...

alololo..comelnya dia..

nabil_potter said...

nak o cmna joe..ang dekat uk..hehehe..
weh, bila blog kawe boleh ade dalam blog list mu nie?ngeh3!!!

Farihah Ahmad said...

ni ada request nak afiq ismail kacau papa joe. biar papa joe record dia nyanyi pulun kedah pulun pulak.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW