Share

Joegrimjowtube : Buat website mudah dan percuma

Salam,

Dah lama tak buat video, kali ni buat jugak. Akhirnya. Tapi kali ni versi contest. Heh, 2 in 1 la ni kiranya. Ok, tengok video ni dulu. dah la cakap english, memang berterabur ayatnya!



Buat website mudah

Sekarang ni dengan menggunakan Wix sebagai platform, kerja untuk jual barang jadi mudah. Contoh kalau korang ada nak jual apa-apa produk di internet, buat website dengan wix ni begitu mudah. sangat mudah. Dan yang paling best, ianya percuma! Korang boleh pergi ke website wix disini dan aku ada satu website yang dibuat menggunakan platform wix ni (klik sini)


Contest


Ada satu contest yang wix adakan. hadiah utama adalah macbook. aku tak harap sangat video atas menang sebab buat pun tak sampai 30 minit..... ok, aku tipu. sebenarnya dah buat sekali dan memang ambil masa yang sangat lama tapi tiba-tiba ada masalah dengan camtasia ni dan semua hilang. hampess, kalau video asal tu aku rasa ada peluang skit nak dapat top 5. Tapi apa-apa pun, aku harap korang boleh dapat sesuatu dari video atas ni.


erkk, speaking bau budu weeehhh =)


pss : more video @joegrimjowtube

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

25 comments:

aTiKa aTeRkaH said...

budu budu ...pon sodap tuh..hehe

joegrimjow said...

@aTiKa aTeRkaH

layanzz
=)

lea said...

wah makin hebat sekrg..

joegrimjow said...

@lea

ohoo, thx u

mia said...

ok la tu...hebat kamu ni..

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

Pergh mengalahkan mat saleh okey!

joegrimjow said...

@mia

mekasih2

joegrimjow said...

@Hami Asraff هامي أشرف ™

ma saleh bunyi lain ooh

nur hidayah isa said...

heheheh...perkataan superb tu panjang lak ek..supeeeeeerb...hehehe :D

nor azzura said...

nice budu sound..haha

joegrimjow said...

@nur hidayah isa

entah dieorng paham ke tdak nanti. huhu

joegrimjow said...

@nor azzura

LOL

etomyam said...

molek tu, buleh cuba

p/s : bau budu pun tak per, budu cap ketereh..worldwide brand tu hehehe

suffer8zine said...

hehe pon boleh

anyss said...

Salam,
Sebab make budu la buleh kecek ore putih tu...moga2 berjaya ya ;)

anyss said...

Salam,
Sebab make budu la buleh kecek ore putih tu...moga2 berjaya ya ;)

joegrimjow said...

@etomyam

haah, sampai sini pun ada

joegrimjow said...

@anyss

berjaya dapat laptop sbijik
=)

ishiko said...

ade video baru...hee

denaihati said...

menarik juga contest ni..nak ge explore ni dulu.

/Dayah//Nurul/ said...

bagusnya jo. i loveeeeeee your video in english, hmm speaking budu yg comel dan ensem gitu :)

joegrimjow said...

@ishiko

ahaa. jangan xtengok

joegrimjow said...

@denaihati
lepas explore jangan lupa masuk

joegrimjow said...

@/Dayah//Nurul/

speaking budu pun boleh comel ... erk?

Khairunnisa' said...

aww the accent, hehe~

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW